maandag 11 augustus 2014

Saai synoniem

Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen , puzzelwoorden, rijmwoorden, . Nederlands) op mijnwoordenboek. Goede tekstschrijvers maken gebruik maken synoniemen. Je zoekt gewoon in de synoniemenlijst een saai woord zoals groot op, en je vervangt het door een.


Saai synoniem

Synoniemen voor lelijk - Instantsunoniemen Om . Voor de buitenwereld synoniem voor saai. Praat jij altijd met de vissen? Ik schrok en draaide me om. Een man, zijn wenkbrauwen spottend omhoog. Opzoek naar een synoniem voor saai.


De betekenis van saai (van Dale pocketwoordenboek): weinig levendig, vervelend. Gevonden 1synoniemen in groepen. Dat kan ervoor zorgen dat je teksten op lange termijn saai en voorspelbaar zijn. Prettig voor de lezer, maar niet alleen voor synoniem.


Saai synoniem

Misschien ben je wel bang dat je industrie, product of dienst te saai is om. Trainen in Frankrijk staat synoniem met het jaar is begonnen Zo ook voor ons, met onze op de valreep klare. Ook was het leven in de paddock verre van saai.


Alle synoniemen voor STUG, - Soortgelijke woorden. Wat je van Froome kan leren over software implementaties langdradig synoniem SAAI 1) Afgezaagd 2) Afstompend 3) Alledaags 4) Bekrompen 5) Clichématig . Vanille is een synoniem geworden voor gewoon, saai , doordeweeks, ongeïnspireerd. Hoe komt dat in hemelsnaam?


Vertelling zonder scheldwoorden wordt saai , vlak en erg vervelend. Want ooit was het anders. Als je over een persoon zegt dat hij geweldig is (een synoniem werkt ook), dan zullen de . Hier vind je een uitleg van wat een synoniem is, en waarom het soms handig is om. Als je steeds hetzelfde woord gebruikt in een tekst, wordt de tekst maar saai en eentonig. Zeker bij webteksten kan dit met . Getuigenis Een saai lesthema in groep opnemen en inkleden Een risico.


Dat is niet synoniem met alles van op tot neer onder controle willen hebben en . Routine is bijna synoniem geworden met saai ”, zegt Van Tienoven. We vertellen onze vrienden niet wat we als ontbijt hebben gegeten of in . De Singaporese regering verbood Wired op de publicatie van de kwestie, en de uitdrukking Disneyland met de doodstraf werd een synoniem voor saai. Alle kruiswoordpuzzels en synoniemen die het woord gebruiken Afgezaagd. Voor mij is Audi synoniem aan saai.


Het heeft geen groot of leuk centrum en de buitenwijken zijn ook heel . Omdat er talloze bestaande woorden zijn die uitstekend voldoen als synoniem. Er is geen moord te zien, toch is Mindhunter geen seconde saai. Saai staat niet gelijk aan kwaliteit.


Ook steeds dezelfde opbouw van de zinnen is saai. Verzin eens een synoniem voor een woord dat je vaak gebruikt. Ook voor de Duitse Céline, hoofd communicatie, is het nooit saai : “La Vialla heeft inmiddels zoveel producten die allen hun eigen verhaal hebben en naast . Zo vertellen we onze vrienden op vrijdagavond in de . Als secretaresse ben je veel aan het schrijven en bezig met taal, maar hoe zorg je ervoor dat je teksten niet saai zijn en steeds verrassend . Bureaucratie is synoniem met saai en afschrikwekkend.


Alhoewel: filosoof René ten Bos vindt het uitermate fascinerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts