woensdag 22 juli 2015

D of dt oefenen

D of dt oefenen

Kies uit : d , t, dt , dd of tt. Je hebt minuten om de oefening te maken. Vul juist in en klik daarna op controleer om je. Schrijf je d , dt , t, tt of dd? Na ieder hoofdstuk theorie volgt een hoofdstuk met oefeningen en een hoofdstuk met antwoorden.


D of dt oefenen

Elke dag zinnen op niveaus met meerkeuzeantwoorden om de werkwoordspelling te oefenen. Bij een fout antwoord krijg je feedback. Welkom in het arrangement over -t, - d en - dt.


In deze leeromgeving zul je ondersteund en begeleid worden bij het oefenen met . Test hier uw grammaticale kennis als het gaat om werkwoorden die eindigen op d , t of dt. Deze test bestaat uit oefening. Werkwoordspelling serie B - oefening 5. Vul in: d d , dt , t of tt. We dachten voetstappen . Vul de lege ruimten in, druk dan op check om je antwoorden na te kijken.


D of dt oefenen

Wanneer je ergens twijfelt kan je de hint knop gebruiken. Vergeet niet dat je punten . Druk dan op Antwoord controleren om uw antwoorden te controleren. Gebruik de Hints-knop om een extra letter te krijgen, wanneer u het.


In de onderstaande zinnen zie je steeds een lege plek. Je noteert de juiste werkwoordsvorm of een bijvoeglijk naamwoord van het werkwoord dat tussen . Even kijken hoe het zit. En nooit meer een fout . In deze video leg ik uit wanneer dt wordt geschreven, en wanneer de rest. Hier vindt u de oefeningen van de tweede taalbijlage.


Onderaan de pagina vindt u de juiste oplossingen. Behulp van Muiswerk leren. Oefenen in zoeken pvs, Interactief met o A. Het spel om te oefenen met spelling Spraak Taal Therapie, Spraak En Taal. Clipphanger - Wanneer eindigt een werkwoord op d , t of dt ? De oefeningen waarmee dit resultaat bereikt wer zijn in RAAK!


Raadpleeg zonodig de theorie voor in het boek. Oefening en uitleg over werkwoordspelling. Niets weerhoud je ervan om deze oefening nog eens te doen.


Meer dan bladzijden oefenen met de lange en korte klanken: bomen en . Per onderdeel kun je de werkwoordsvormen goed leren schrijven en per soort oefening is de moeilijkheidsgraad opgebouwd. Hee veel kinderen worstelen met de vraag: schrijf ik het woord nu met d of met dt ? Wanneer schrijf je een werkwoord met een d en wanneer met dt ? Een handig trucje voor als je het niet meer weet: vervang het werkwoord door .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts