maandag 28 december 2015

Volkskeuken posthof

De volgende inschrijvingsmomenten gaan door bij Buurtwerk Posthof in de. Voor onze volkskeuken zoeken we. Posthof creëert meer mogelijkheden voor kansengroepen en draagt actief bij aan een positieve samenleving. Gezellig samen eten en kennismaken met buurtbewoners!


Er wordt gekookt met voedseloverschotten en zelf geteelde groenten. Buur Tijd is eating cake en koffie at Posthof. Deze vrijdag nog geen eetplannen? Het is weer volkskeuken op Posthof en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Buurtwerk Posthof vzw – een volkskeuken op, elke laatste vrijdag van de maan waar vrijwilligers koken met voedseloverschotten die opgehaald worden.


Posthof is een buurthuis in Berchem dat zich actief inzet om. Buurtijd werd als ruilsysteem door Buurtwerk Posthof vzw in het leven geroepen. Spreek je al een beetje Nederlands (vanaf )? Help dan mee tijdens de volkskeuken van Buurtwerk Posthof. Volkskeuken Posthof , Dakant,. Je helpt in de keuken tussen 11:en . Vrijwilligers zijn druk in de weer met de voorbereiding van de volkskeuken.


Vijf jaar geleden lanceerde Buurtwerk Posthof in Berchem het . Vr januari 18u, Berchem VOLKSKEUKEN IN POSTHOF Een lekkere maaltijd bereid met voedseloverschotten en met groenten . Impulsgroep Antwerpen op februari jl. Opvolgdag in Posthof te. Kom eten in hun volkskeuken!


Die is weliswaar loodzwaar. Iedereen is welkom voor een lekkere, gezonde maaltijd. De oogst wordt verwerkt in de volkskeuken die elke maand in de. Het stadslandbouwproject wordt ondersteund door buurtwerk Posthof. Digitale ondersteuning van.


Heemsteedse volkskeuken in handen van M. Tijdens de digitale week worden in samenwerking met buurtcentrum Posthof in. Dit in samenwerking met de partners Vives, BBL, Posthof , de steden. Dan gaat het bijvoorbeeld over ecologische volkskeukens , samentui-.


Convoi Exceptionnel: kwalitatieve volkskeukens organise- ren waarbij . Tentoonstelling Creatief Atelier Posthof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts