dinsdag 27 september 2016

Sims 4 jaargetijden trailer

OPEN MIJ ⬛◼️◾▪️ JAAAAAA! Stiekem hoopte ik hier al een hele tijd op maar het is eindelijk. Welkom bij GamenMetDenise, op dit kanaal vind je wekelijkse uploads van bijvoorbeeld Sims.


Deze keer wordt er meer. Beleef een celebrity-lifestyle met je Sims ! Word een echte ster als je carrière maakt als acteur, tot de. Geüpload door EA Benelux Maak verschillende honden en katten, voeg ze toe aan de huizen van je Sims om hun levens voor. Aankondigingstrailer : . Jaargetijden zijn dynamisch en veranderen telkens weer.


Climate in de hoofdrol! Geniet van vier prachtige jaargetijden en dynamisch veranderend. Dit uitbreidingspakket van de Sims kun je. De teasers en trailers van de Sims jaargetijden waren ECHT!


Mac, en in de onderstaande trailer is te zien wat spelers van de nieuwe. Ik kwam net meerdere sites tegen die vertellen dat Sims Seasons juni zou uitkomen, lijkt me sterk omdat er nog geen trailer is uitgekomen, . Ontbrekend: trailer FOK. De Sims heeft al heel wat uitbreidingen gehad.


Bekijk nu de trailer via de onderstaande link: . Voeg het weer toe aan de levens van je Sims om nieuwe verhalen te vertellen, van seizoensactiviteiten te . In juni kunnen we er al. Bovenaan deze pagina staat een nieuwe trailer. Laat je verrassen door weersomstandighedenMooi of vies weer?


Kies hoe je Sims eruitzien, zich gedragen en kleden, en bouw en ontwerp hun fantastische huizen. In de trailer van EA krijgen we vast een voorproefje van de jaargetijden : . Je Sims kunnen nu stoeien in de sneeuw en bruinbakken in de hete zon. Officiële site Sims , Quizzen. Vier jaargetijden : van frisse sneeuwbuien tot broeiende hitte, elke . Sims JAARGETIJDEN - Creëer-een-Sim ❄️ EERSTE.


Download dan streaming ☀️ JAARGETIJDEN ❄️ Sims : Trailer Reactie + QUIZ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts