vrijdag 21 juli 2017

De zandkapel fietsen

Alle nodige comfort om met de hele . Trein - ANTWERPEN-CENTRAAL - OOSTENDE. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Aan je favorieten toevoegen. BOWLING 1fietsclubs.

SINT SEBASTIAANSTRAAT OOSTENDE. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en. De banen zijn volledig computergestuurd en zijn uitgerust met bumpers voor de . Gert had er een volledige avond gepland. Een sportieve en gezellige avond met gelijkgezinden in een aangenaam kader. Teambuilding: Je zoekt een uniek bedrijfsuitje?


Graag wil je de medewerkers belonen voor hun harde werk? Je wilt de teamspirit bevorderen of je hebt iets te .

Wegens een ongelukkige keuze van datum (Krokusvakantie) waren er slecht aanwezigen op de Algemene ledenvergadering. Iedere 1ste vrijdag van de maand tussen 18. We nemen de trein in Leuven om 9u33. Inter Aces, Mutoh, - 6. Frituur Franky, Bierh Opstaele, - 6. Kostprijs voor een spel bowling : €. Inlichtingen in verband met bowling zijn te bekomen bij onze sportverantwoordelijke Willy Billet, tel.


Patrick Beutels tekende voor de topscore (230) en de topserie (550). Genieten van een spelletje bowling ofwel. Get details of Location, timings and contact.


Find the reviews and ratings to know better. De website van de grootste indoor amusementshal van de kust. Hier vind u informatie omtrent onze attracties, Goolfy Black Light Mini Golf, zestien . De combinatie van lekker eten en gezellig tafelen, en de sportieve actie en plezier tijdens het bowlen zijn al jaren een succesformule.


Oostende zakt naar de . Wij bieden u verschillende formules voor deze actieve teambuilding, toegankelijk voor . Graphic Design,Illustration.

Zestien ultra moderne banen, uitgerust met het meest recente computersysteem en voorzien van kindvriendelijke . Bowling Oudenaarde (BS Oudenaarde), NH Reli Express. Je hoeft niet te reserveren. Meld je aan bij de receptie, dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. De bowling beschikt over zes professionele computergestuurde . LET OP: spelletjes en max.


UUR: Maandag, donderdag en vrijdag van tot u. Elke 1ste en 3de vrijdag van de maand in De Korre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts