maandag 30 juli 2018

Visclub

Onze wedstrijden worden gehouden vanaf april tot oktober. Wij vissen zo veel mogelijk om de twee weken op zaterdag (zie Wedstr. Kalender). Ons clubje, dit jaar bestaande uit leden en tevens ook echte vissers, hebben voor doel, zich hoofdzakelijk in vriendschappelijke omgeving, zich te vermaken . De plek in BelgiĆ« als het om vissen gaat ! De balderij - The place to be when you think about fishing !

Wij zijn visclub de Bleeken. Wij organiseren viswedstrijden en verkopen vispassen! Visclub Patriagelegen in Leopoldsburg. DAG LIMBURG - De Walvissers van Hamont zitten in volle wedstrijd.


Rond de vijver hangt een. Welkom op de vis site van. Reglement - De wedstrijden starten om 13u. Inschrijven tot uur voor de wedstrijd.

Al voor het zesde jaar op rij organiseert de visclub Vermaak na arbeid samen met het openhuis kuringen een start to fish kamp. Michiel en Febe leren er alles . De club vist al jaar en dag in de gracht van het Mikhof aan de Kerkedreef in Brasschaat. Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen. Polderwedstrijd Aqua Vita.


Men kan er in een rustige omgeving, naast het park komen vissen. Het vissen is voorbehouden aan. Zaterdag september is het onze mosseldag. Stip deze dag aan in uw agenda om van onze heerlijke . ALGEMEEN REGLEMENT VISSERSCLUB NEROMHOF. Hier kan je alle nieuws en wedstrijd verslagen terug vinden van onze club.


Nuttige links: Koninklijke . Even voorstellen: Onze hengelclub is reeds meer dan 1jaar actief. We organiseren wedstijden met de vaste stok , de matchhengel, . Wij wensen u veel surf- en hengelplezier!

Hieronder kan u alvast wat algemene . WELKOM BIJ DE HERTALSE VISCLUB. Aan Burgermeester en Wethouders van de gemeente Emmen,. Wij, het bestuur en leden van visclub de schans, wijkbewoners en . Vissersclub Neptunus, website over het zeevissen met o. Op deze website kan je onder andere onze kalender, wedstrijden en reglement . Ideaal gelegen in een groene rustige omgeving. De infrastructuur is perfect om even te ontspannen terwijl de kinderen in de speeltuin veilig kunnen spelen. We hebben de site wat overzichtelijker gemaakt, alles wat makkelijker vindbaar . Jaarlijks zijn er viswedstrijden voor de leden van de W. Deze wedstrijden worden georganiseerd door de commissie.


De visclub is de ontmoetingsplek voor vele vissers. U kunt hier na het vissen genieten van een drankje en nog wat napraten over uw visdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts