maandag 24 december 2018

Aanvraag verwarmingstoelage

Categorie : personen met recht op verhoogde verzekeringstegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsverzekering. Tevens is vereist dat . De bedragen betreffende de verwarmingstoelage kan je onder . Welke zijn de voorwaarden. Wanneer kan ik een aanvraag voor een verwarmingstoelage.

Wat gaat het OCMW doen. Aanvraag verwarmingstoelage. De verwarmingstoelage komt voor een deel tussen in de betaling van de energiefactuur van personen die zich in een moeilijke . Momenteel krijg je euro per liter terug via de verwarmingstoelage.


Je aanvraag moet gebeuren binnen de dagen na levering van de brandstof. Heb je een beperkt inkomen? Je kan een verwarmingstoelage aanvragen voor huisbrandolie of mazout in bulk, verwarmingspetroleum, huisbrandolie of mazout.

Verwarmingstoelage - aanvraag. Stuur alle nodige documenten op naar het Welzijnshuis of . Een verwarmingstoelage is een financiële steun als tussenkomst in de. De maximumprijs van de.


Binnen de dagen na de levering dient u bij het Sociaal Huis uw aanvraag in. Het aanvraagformulier wordt. OCMW) Je maakt een afspraak met de sociale dienst. Dit kan online, via de snelbalie of . Als je aan de voorwaarden voldoet, kan je een toelage aanvragen voor een tussenkomst in de kosten van de verwarming van je woning. Personen in een financieel moeilijke situatie kunnen onder bepaalde voorwaarden elk jaar een verwarmingstoelage of stookoliepremie aanvragen.


Je kan niet voor alle brandstoffen een premie aanvragen , maar wel voor:. Per huishouden wordt er een verwarmingstoelage gegeven voor maximum 1. Iemand is ten laste wanneer zijn inkomen niet hoger is dan 3. Je moet je aanvraag indienen binnen de zestig dagen . Als u de gezinswoning verwarmt met huisbrandolie, verwarmingspetroleum (c) of bulkpropaangas, kan u een verwarmingstoelage aanvragen. Indien je zelf niet kan komen, kan je een volmacht geven.

Je kunt via het Welzijnshuis beroep doen op een verwarmingstoelage. De aanvraag dient te gebeuren binnen de dagen na levering van de brandstof. U laat tanken en doet uw aanvraag voor de verwarmingstoelage bij OCMW Gent binnen dagen na de tankbeurt van de stookolie. Meer informatie vindt u op . De brandstof werd geleverd in de periode van januari tot december. Je doet een aanvraag binnen de dagen na de levering.


Volgende personen komen in aanmerking voor de verwarmingstoelage. De overheid geeft een tussenkomst aan gezinnen die hun huis verwarmen met brandstof afkomstig uit petroleum. Als je verwarmt met huisbrandolie, verwarmingspetroleum of bulkpropaangas, kan je een verwarmingstoelage aanvragen als behoort tot één van de volgende . Wie zich in een financieel moeilijke situatie bevindt, kan elk jaar een korting krijgen op de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts