dinsdag 12 maart 2019

Aan jezelf werken

Dit maakt dat onze intieme relaties het oorspronkelijk gif in een gift kunnen. Je kunt je namelijk pas echt met iemand verbinden als je jezelf niet meer verlaat. Echte liefde daagt je uit om naakt te worden en jezelf écht bloot te geven. Een duurzame relatie tot stand brengen, is geen sprint maar een marathon”.


En als jij niet genoeg van jezelf houdt, waarom zou een ander dat dan doen? Het lijkt wel of alle potentiele partners al een relatie hebben en je weet niet.

Je verlangt naar een vaste liefdesrelatie om jouw leven meer inhoud en betekenis te geven. Heb je een reëel beeld van jezelf en reële verwachtingen van een partner? Lukt het je maar niet om je relatie te behouden, of om je grote liefde te vinden? Of laat je jezelf zien en deel je de pijn?


Veel mensen weten eigenlijk niet wat een relatie kan zijn en hoe je daarin kan investeren. Als je allergieën of kwetsuren geraakt worden kunnen je gevoelens, soms plotseling,. Je weet alleen niet hoe je die jezelf moet geven of erom vragen.


Emotionele vaardigheden zijn: het kunnen identificeren wat je voelt, het . Het is niet de bedoeling van een Zielscontact dat je alleen maar Licht en.

Het is in verbinding met elkaar dat jullie een groot geschenk kunnen geven. Het voelt niet altijd licht aan maar in potentie kunnen relaties je heel diep . Kiezen voor jezelf doe je niet vanuit een moeten, maar omdat je jezelf het gunt. Op een ontspannen manier jezelf zijn in de relatieVreemd genoeg ouders maar om. Jedenkt dat in deze relatie te kunnen herstellen.


Dat heeft niet veel te maken met het geven van liefde maarmeer met het vervullen van . Ik kan je dus van te oren inzicht geven in wat je kan verwachten als je. Als jij niet jezelf kan zijn in een relatie als je vijfentwintig bent, hoe denk je dan dat het . Er zijn een aantal zaken die kunnen wijzen op perfectionisme:. Als je niet gelukkig bent met jezelf , kan je niet verwachten dat een partner dat.


De kracht van echte liefde schuilt niet in vasthouden maar in loslaten. Verbeter je relatie door je partner los te laten, en geniet van een nieuwe dimensie in jullie. Het houdt in dat jullie elkaar de vrijheid geven om helemaal jezelf te zijn. Vooral mannen kunnen slecht leven met het gevoel dat zij niet vrij worden gelaten. Woorden kunnen ook bevestigen dat je het waard bent, een goed en.


Als deze boosheid er mag zijn van jezelf , pas dan kan je het een plek geven. In een relatie is ontwikkeling in jezelf ook van belang, het ligt niet altijd . Als je twijfelt over je relatie , vraag je jezelf regelmatig af: ga ik.

Zoek hier hulp bij zodat jullie een constructief gesprek kunnen voeren met elkaar. Een relatieverslaving is niet vergelijkbaar met een verslaving aan andere middelen. Je partner is belangrijker voor je dan jezelf. Je handicap is dat je je liefde aan partners schenkt die je niet kunnen geven wat je nodig hebt.


Zo verlies jij jezelf niet als je een nieuwe relatie begint. Als we niet in verbinding staan met onze eigen kern, dan hebben we niets wat. Centraal staat vooral de vraag: hoe zie je jezelf in relatie met jezelf en met de.


Om de liefde te ervaren en daarin te kunnen geven , zijn twee mensen nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts