maandag 10 augustus 2020

Mazouttank verkopen

Verkoop je een huis met een stookolietank? Dan heb je een verplicht attest nodig. Welk attest precies hangt af van de vraag of de mazouttank. Daarom moet je dit regelmatig laten keuren zowel periodiek als voor ingebruikname.


Mazouttank verkopen

De verkoop van mazouttanks in alle maten en van verschillende modellen verloopt vlot bij Veraa Tank Service. Bij de verkoop van uw woning is het niet verplicht om een keuringsattest van de mazouttank te overhandigen. Een keuring is wettelijk wél verplicht. Het is niet verplicht om een keuringsattest te laten opmaken van de centrale verwarming of stookolietank bij de verkoop van een woning.


Zonder attest kom je sowieso in de problemen bij de verkoop van het huis of bij . Er is een ondergrondse stookolietank aanwezig, die buiten gebruik werd gesteld . Mogen wij deze niet gewoon laten ophalen of verkopen ? Mazouttank staat wel vermeld in akte van ons huis. Wie een huis verkoopt dat verwarmd wordt door een stookolie ( mazout)tank zal moeten nagaan of zijn stookolietank in goede staat is. Dewandel Steve: mazouttank verkoop , mazouttank keuren, controleren, neutraliseren, verwijderen. Dan kan de akte alleen worden verleden nadat u het certificaat van buitendienststelling van uw tank verkregen hebt.


Mazouttank verkopen

Dit klein probleem houdt in dat de mazouttank niet comform is. Meer dan deze informatie. Bij een verkoop moet je je stookolietank niet persé laten keuren, maar er gelden wel regels voor een regelmatige check-up.


Deze stookolie zit opgeslagen in een zogeheten mazouttank. Op het moment dat jij besluit je huis te verkopen terwijl je oliekachel niet meer in gebruik is moet. Ben je bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van je panden of projecten?


Ontdek dan onze aanpak. Gaat u uw woning met mazouttank verkopen ? Wij bieden u een uitgebreid assortiment nieuwe mazouttanks. Bij verkoop van de woning kan de verkoper verantwoordelijk worden gesteld voor verborgen gebreken. Ondergrondse en bovengrondse, dubbelwandige en enkelwandige, uit metaal of uit kunststof . Kopen en verkopen op 2dehands. Voor elke ruimte bestaat er een . Wacht niet tot de notaris het conformiteitsattest van uw tank vraagt om uw woning te kunnen verkopen.


Check nu de vervaldatum op de dopsticker van uw tank. GG Contacteer voor leveren, plaatsen en verkoop mazouttanks en stookolietanks : Tankmasters uit Overpelt, uw specialist in Neerpelt, Hamont-Achel, Lommel, . Buiten gebruik stellen van je oude mazouttank doe je door deze volledig leeg te maken. Wil jij je woning die voorzien is van een stookolietank verkopen , maar weet je niet of het verplicht is om deze eerst te laten keuren?


Verwijderen bovengrondse mazouttanks : contacteer erkend installateur en. Wij staan garant voor de kwaliteit van iedere dieseltank en mazouttank die wij verkopen. We gaan echter niet op onze lauweren rusten: constante evaluatie, . Bent u van plan om uw woning of bedrijfspand te verkopen ? Dan raden wij sowieso een . In de context van stookolietank vindt u op notaris. Niemand ziet graag zijn centen in de grond sijpelen en zit te wachten op dure saneringskosten voor een lekke mazouttank en de eventuele boetes hiervoor.


De verplichting om een stookolietank te laten keuren staat los van de verkoop van het onroerend goed. De keuring van de stookolietank moet . Tevens keuren wij uw mazouttank bij verkoop van uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts