maandag 12 oktober 2020

Mazouttank wetgeving vlarem

Tankmasters BVBA uit het Limburgse Overpelt is gespecialiseerd in verkoop , plaatsing, sanering en keuring van mazout- en stookolietanks. Heeft u een attest nodig voor de verkoop of verhuur . Met een keuringsattest van de elektrische installatie bij de verkoop ,. Als je voor de verwarming van je woning een stookolietank gebruikt, dan . In een aantal gevallen is de periodieke keuring van een stookolietank of. Het is wettelijk verplicht om je stookolietank geregeld te laten keuren gezien het.

Je huis verkopen is een belangrijke beslissing die je niet licht mag nemen. Je dient de potentiële koper dan ook een keuringsattest van de elektrische. Het is niet de verkoop van uw woning waarbij u uw stookolietank moet laten. Wanneer u uw woning verwarmt met een mazouttank (=gasolietank, stookolietank of huisbrandolie) gelden er een aantal belangrijke verplichtingen. De akte van de aankoop zelf vermeldt geen stookolietank , wel . Bij de verkoop van een woning die voorzien is van een stookolietank is het ten stelligste aan te raden een geldig conformiteitsattest te verschaffen aan de koper.


Dit is gemakkelijk af te leiden uit enerzijds een attest en anderzijds de. Ook bij de verkoop van een huis zal de stookolietank niet uit het oog . Een tank in de kelder is dus een bovengrondse stookolietank.

Bij verkoop van de woning wordt dit attest overhandigd aan de koper bij het . Als de woning wordt verwarmd met mazout, moet de stookolietank conform de . Het al dan niet afleveren van een conformiteitsattest voor de stookolietank bij de verkoop van een onroerend goed kan vaak voor oeverloze discussies zorgen . De tankmasters experts zorgen voor een uitgebreide keuring van uw stookolietanks zodat u wettelijk in orde bent. Beschik je op het ogenblik van de verkoop van je woning niet over het keuringsattest van de stookolietank ? Dan kan je beslissen om het pand . Zodra wij uw bestelling voor de keuring stookolietank hebben ontvangen, nemen. Er zijn ten minste twee goede redenen om uw stookolietank te laten controleren.


Een keuring van een stookolietank is wettelijk verplicht vóór indienststelling. Ook bij verkoop van een woning is het ten stelligste aangeraden een keuring te . Periodieke keuringen van een stookolietank. Keuring stookolietank bij verkoop woning. Om die reden wordt bij de verkoop van een woning maar beter ook een stookolieattest overhandigd.


Voor de verkoop van uw huis, is het niet verplicht uw bovengrondse tank extra te laten keuren. Wel dient u over een geldig conformiteitsattest te beschikken. DE VERPLICHTE KEURING VAN STOOKOLIETANKS. WAT ALS NA DE VERKOOP BLIJKT DAT EEN STOOKOLIETANK NIET GEKEURD OF . Wilt u een woning verkopen ?

Dan heeft u een aantal attesten nodig en bent u verplicht om. Zonder attest kom je sowieso in de problemen bij de verkoop van het huis of bij een controle! Andries neemt de zorgen over je mazouttank volledig weg.


Maar de notaris zal wel steeds vragen naar het laatste . Wacht niet tot de notaris het conformiteitsattest van uw tank vraagt om uw woning te kunnen verkopen. Check nu de vervaldatum op de dopsticker van uw tank. Het keuringsverslag is verplicht voor de verkoop , maar het verslag mag.


Gebruik je voor de verwarming van je woning een stookolietank ? Moet je mazouttank worden gekeurd? Comfort Energy handelt deze wettelijk verplichte keuring professioneel, snel, veilig en voordelig voor je af. Wat moet u doen om dat attest in handen te krijgen?


Zodra u de stookolietank niet meer gebruikt, bijvoorbeeld omdat u. Ben je bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van je panden of projecten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts