dinsdag 18 november 2014

Landcode zwitserland

Landcode letterig, CH. Lijst van landcodes voor voertuigen. Dit is een lijst van internationale landcodes die gebruikt worden op voertuigen. Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld.


Landcode zwitserland

Wij wensen u goede reis en goede zaken! BIH, Bosnie-Herzegovina. Switzerland vindt u in Europa en . Oost-Timor (Timor-Leste). Zwitserland-Gids › Telefoon-Internet › Telef.


Je ziet de landcode bijvoorbeeld achterop de auto. Formaatnaam voor Payment Engine. Gerelateerde producten. Grappig hoe je door de oplettendheid van je kind zo getriggerd wordt. NL NLD DE DEU BE BEL FR FRA ES ESP GB GBR IT ITA NO NOR SE SWE AT AUT LU LUX US USA.


Landcode zwitserland

Op deze pagina vind je de verschillende landcodes. Elke ccTLD eindigt op een landcode van letters volgens de standaard ISO. China, cn, Colombia, co.


Gebruik de volgende landcodes samen met het language: -trefwoord. Als u bijvoorbeeld wilt zoeken op . Zo voeg je een telefoonnummer van een internationaal contact toe: Ga naar het adresboek van je telefoon. Als je het telefoonnummer van het contact toevoegt, . Het ligt in de Bergketen de. Religie= rooms-katholiek, protestants.


Landcode zwitserland

WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON. De unieke drie-letterige landcode is CHE, en de drie-cijferige landcode is 756. Indien uw land van bestemming niet in onderstaande landenindex staat opgenomen kunt u de website van de UPUraadplegen voor.


De laatste tijd word ik veel gebeld door buitenlandse nummers. Lange nummer met diverse landcodes. Aangezien ik niemand in het . Het Internationaal Olympisch Comité gebruikt de volgende drieletterige afkortingen als landcodes.


KAZACHSTAN 4ZWITSERLAND 76. Bij het invullen van de belastingaangifte kwam ik deze landcodes tegen. Invoer: De landcode is een tweeletterige code. Verder snap ik het niet.


Ik ben niet zo technisch met emulatoren etc. Gesproken talen, German, Français, Italian, Romansh. Koers: SFR= €– koersconverter.


Stel het land van vertrek in (B: België, zie landcodes ) met ◅ of ▻ en bevestig met ok. De eerste positie na de landcode is altijd de letter U.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts