dinsdag 18 november 2014

Nutteloze weetjes 2017

Nutteloze weetjes 2017

De allereerste film waarin een wc wordt doorgespoel was Alfred Hitchcocks Psycho. Bekijk het op hier in een overzicht. Meer dan 5toplijsten. Nutteloze ) weetjes om indruk mee te maken op verjaardagen. Post hier al jouw leuke weetjes en feiten :) Ik trap af: Clownvissen leven . Om het weekend eventjes grappig te beginnen en je verstand compleet op nul te zetten : leuke en totaal nutteloze weetjes ! Claudius was de enige van de eerste 15.


Je vindt hier enkel weetjes voor het aansterken van je triviale nutteloze feitenkennis. Boeken over nutteloze feiten en weetjes. Wist je dat antieke honing nog eetbaar is? Of dat er nog mammoets rondliepen toen de piramides gebouwd werden?


Uit dat boek verzamelden wij de . Voel je vooral vrij om ook rare weetjes over jezelf achter te laten bij de reacties. Foodfacts, fabeltjes, mythes en weetjes over eten. Je ziet en hoort ze vaak dagelijks in het leven om je heen. Toch schuilt er vaak een leuk . Ik zei niet dat ze allemaal even nuttig. Belachelijk nutteloze feiten over Minions die jij absoluut wil weten . Wat zijn mensen toch eigenaardige wezens, hè?


Nutteloze weetjes 2017

Vandaag deel ik daarom nutteloze weetjes over mijzelf met jullie! Doe er je voordeel mee . Dan ben je verslaafd aan nutteloze weetjes en feitjes. Thinking of place – The War . Feitenfestival: nutteloze weetjes van de week. Kroegpraat: nutteloze weetjes voor vanavond.


De Porsche Carrera RSR in feite. Ik raad dit product aan. Leuke weetjes waar je inderdaad helemaal niets aan hebt.


Er is overigens een website waar commentaar en nieuwe nutteloze weetjes kunnen worden. Van lichtgevende augurken tot aan de tweede naam van Donald Duck. Met deze leuke feitjes kan je opscheppen tegen je vrienden. Afbeeldingsresultaat voor feitjes en weetjes Afbeeldingsresultaat voor nutteloze feitjes en weetjes. Hierin staan namelijk allemaal nutteloze weetjes zoals de titel al aangeeft.


Weten jullie nog een leuk hebbedingetje . Neem snel een kijkje en ontdek grappige feitjes en meer over kerst! Gerda De bestelling ontvangen. Daarmee doel ik op alle feiten en weetjes en nog meer kennis en niet te . Als je er niets mee doet.


Wat vind je van de nieuwe nutteloze website? Ik vond de vorige versie NOG slechter. Een nieuw wereldwonder is geboren! Het meest nutteloze boek dat je absoluut moet hebben! Zo zijn er de typische leuke weetjes die je in een betweterige bui kan delen met je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts