donderdag 15 januari 2015

Referentieadres mobiele woning

Personen die in een mobiele woning verblijven, hebben geen hoofdverblijfplaats. Zij hebben de mogelijkheid om zich op een referentieadres. Het referentieadres voor personen die in een mobiele woning verblijven.


Het samenwerkingsakkoord tussen . In hun geval geldt een referentieadres als officieel adres. Met dit referentieadres kan je ingeschreven worden in het bevolkingsregister zonder over . Behoor je tot een categorie die onder de vorm van een referentieadres kan. De wet definieert een referentieadres als het adres van een natuurlijke. Als referentieadres gebruik je het adres van een persoon ingeschreven in. Al de leden van een kloostergemeenschap in eenzelfde woning verenig.


Referentieadres Het begrip referentieadres wordt gedefinieerd in artikel § 2. Je verblijft in een mobiele woning : schip, woonwagen of trekcaravan. Je hebt geen eigen adres en je behoort tot een van volgende groepen: Je hebt een mobiele woning : schepen . De mogelijkheid om op een referentieadres ingeschreven te worden is strikt beperkt. Een referentieadres geldt als officieel adres voor daklozen,. In dit artikel hebben we het over het referentieadres voor daklozen en de moeilijkheden. Woon je in een mobiele woning dan heb je recht op een referentieadres bij een . Thuislozen, Dakloos, OCMW,.


Mag men in een stacaravan wonen als mijn referentieadres bij het OCMW staat. Daklozen kunnen ook een referentieadres vragen bij het OCMW. Als je tijdelijk geen vast adres hebt in België, dan kan je een referentieadres.


In principe neemt u een referentieadres bij een natuurlijke persoon. WERV wellicht de interessantste categorie. Aanvraag referentieadres mobiele woning.


Grafconcessie urnegraf in columbarium Tielt. U hebt geen eigen adres en u behoort tot één van volgende groepen: - woonwagenbewoners ( mobiele woning );. Inschrijving op een referentieadres - Gemeente Edegem Waartoe dient deze. De personen die in een mobiele woning verblijven, worden . Dan kan je vragen om ingeschreven te worden op een referentieadres. Je kan ook een referentieadres nemen bij rechtspersonen.


Zij kunnen ingeschreven worden op een referentieadres. Arbeidshof Brussel: referentieadres OCMW ook mogelijk voor vreemdelingen. Type de document : document électronique. Voor de inschrijving van daklozen die in een mobiele woning verblijven voorziet de wet in een referentieadres.


Dit wordt gedefinieerd als . Om als dakloze een referentieadres te vragen aan het OCMW moet je voldoen . Verduidelijkingen met het oog op eensluidende beslissingen van de gemeenten om al dan niet een referentieadres mobiele woning toe te . Sommige mensen verblijven in België, maar hebben er geen officiële verblijfplaats, bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts