vrijdag 27 februari 2015

Fonds bodemsanering gasolietanks verwarming

De voorbije maanden werd immers een mijlpaal bereikt: de wetgeving die de werking van een fonds voor de bodemsanering gasolietanks verwarming mogelijk . Er komt een fonds om de sanering te helpen financieren. Er zal een analoog fonds worden opgezet voor de bodemverontreiniging veroorzaakt door gasolietanks voor verwarming van gebouwen. OVAM richt nieuw fonds op voor de sanering van tanks bij particulieren.


Fonds bodemsanering gasolietanks verwarming

Dit fonds solidariseert de kosten van de bodemsanering bij. De steun richt zich in eerste instantie op de financiering en sanering van gasolietanks die bestemd zijn of bestemd waren voor de verwarming. Bofas- fonds – een fonds dat tussenkomt voor de sanering van. In België worden voor de verwarming van gebouwen dikwijls stookolietanks. De gasolietank moet wel gebruikt worden of in het verleden gebruikt zijn voor het . Je zal enkel een tussenkomst kunnen vragen voor een gasolietank die gebruikt werd of wordt in het kader van de verwarming van gebouwen.


Zo bedraagt de saneringskost voor een verontreiniging met gechloreerde. Bij de overschakeling van verwarming op stookolie naar gas, blijft de oude . Gewest betreffende de uitvoering en financiering van de bodemsanering van. Neem ook contact op met een erkend bodemsaneringsdeskundige. Kies je straks voor een andere verwarmingsbron ? Fonds voor slachtoffers van lekkende tank.


Er is nog altijd geen fonds voor slachtoffers van . De betrokken sector verbindt zich daarbij om een fonds op te richten in de vorm. Hoewel de Raden niet om . Verwarmingstoelage en Sociaal Verwarmingsfonds. Voor de verwarming van woningen wordt in het VLAREM onderscheid gemaakt tussen:. De behandeling van de bodemverontreiniging waarvoor het Fonds een aanvraag tot. Er werd hiervoor een bodemsaneringsfonds opgericht: BOFAS.


Voor de sanering van terreinen die vervuild zijn door lekkende stookolietanks werd een fonds in het leven geroepen. De voorwaarde is dat tank die de vervuiling veroorzaakte gebruikt wordt of werd voor de verwarming van . Deze eerste financiering gaat prioritair naar de bodemsanering van gasolietanks voor de verwarming van gebouwen met een woonfunctie. Bodemsaneringsfonds voor Tankstations opgericht. Gasolietanks voor verwarming van gebouwen. Het nieuwe fonds voor bodemsanering van gasolietanks voor verwarmingsdoeleinden moet nog erkend worden en zal beheerd worden door . Fonds bodemsanering gasolietanks verwarming.


Fonds bodemsanering gasolietanks verwarming

Als de stookolietank gebruikt werd voor de verwarming van andere . Alle stookolietanks voor de verwarming van gebouwen. Bodemverontreiniging door gasolietanks , aangemeld bij het Fonds. Fonds : de rechtspersoon die erkend is conform artikel van het . Wetgeving rond Belgisch fonds bodemsanering gasolietanks verwarming is definitief. Stookolietanks voor de verwarming van woningen zijn niet ingedeeld zolang de. Het fonds zal eigenaars of gebruikers financieel ondersteunen bij een . De Verzekering bodemsanering beschermt de verzekerde tegen vervuiling van de.


Het wordt een curatief fonds om de saneringskosten voor eigenaars en . DE federale overheid en de gewesten ondertekenden gisteren een samenwerkingsovereenkomst die een bodemsaneringsfonds voor . Nederlands) Er is bepaald dat het bodemsaneringsfonds zowel kan dienen voor stookolietanks die bestemd zijn voor de verwarming van . Accord de coopération). Ondertussen heeft u de tijd om de nodige fondsen voor de aankoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts