vrijdag 13 februari 2015

Vakantie gehandicapten met zorg

Bent u op zoek naar vakantie gehandicapten met zorg ? Bij ADIOS Reizen bent u aan het juiste adres voor o. Barrièrevrije reizen en vakanties op maat ! Wij bieden mensen met een beperking vakanties zonder stress en zorgen. U hebt bij ons de keuze uit een aangepast . Overzicht van vakanties voor chronisch zieken, senioren, lichamelijk- en verstandelijk gehandicapten.

Vrijwilligers begeleiden de vakanties en bieden de zorg die nodig is eventueel in. Vind uw ideale vakantie in een breed aanbod van reizen en accommodaties. Alle reisorganisaties zijn lid van de NBAV waardoor kwaliteit is gegarandeerd. Voor zorg én persoonlijke aandacht. Gehandicapten vakanties houden wij in prachtige goed toegankelijke hotels.


Bijna allemaal met aangepaste kamers. Lichamelijk of verstandelijk gehandicapten kunnen natuurlijk net als iedereen genieten van een droomvakantie ! Zorgtours doet er alles aan om . Ben je minder goed te been, rolstoeler of heb je speciale zorg nodig?

Wij bij Zorgvakanties regelen alles tot in de . De SRG is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire . Vakanties en reizen voor mensen met een handicap , wij verzamelen voor u aangepaste vakanties. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties. Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland.


MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties. Een aangepast vakantiehuis , bungalow of huisje huren voor gehandicapten. In een aantal gevallen kunt u ook zorg op uw vakantieadres in Nederland krijgen . Ons vakantieaanbod is gecategoriseerd naar zorgvraag.


Een groot aantal reisgroepen bestaat uit redelijk zelfredzame verstandelijk gehandicapten , maar ook . Reizen is altijd een beetje avontuurlijk, zeker als je een handicap of fysieke beperking. Zo kunnen zij gezellig samen op vakantie en hebben ze tegelijk zorg en ( vrijwillige) begeleiding binnen handbereik. Dan kunt u bij verschillende reisorganisaties een vakantie of accommodatie. Betaalbare vakanties voor gehandicapten moeilijk te vinden.


Maar extra zorg hebben wij niet nodig, enkel een aangepaste kamer. Luxe vakantievilla Spanje. Diverse hulpmiddelen beschikbaar en zorg op maat mogelijk.


Daarom organiseren we Aangepaste Vakanties voor personen die door hun.

Ook wanneer je door een handicap , ziekte of ouderdom maar moeilijk zonder begeleiding op reis kan. Ons nieuwe zorghotel Domein Polderwind in Zuienkerke! Wie afhankelijk is van een rolstoel en op vakantie wil gaan, heeft diverse.


Deze pagina biedt u informatie over gehandicaptenreizen , vakantiemogelijkheden en zorgvakanties voor mindervaliden en organisaties die helpen om . De leukste begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts