donderdag 21 mei 2015

Brasserie merchtem

Je kan er aan tafel en genieten van een uitgebreide . Merchtem (Peizegem ) is er voor jong en oud. Geert Steurs en Nathalie Van Tournhout. Genieten in een rustige en unieke . Loos draait op volle toeren. En daar zijn we jullie dankbaar . Ontdek onze proeverij menu… Terras - Vegetarische opties - Biologische - Reserveren wenselijk.


Een kindvriendelijke brasserie op de boerenbuiten, maar toch dicht bij Bilzen centrum en Maastricht! Bij ons kan je terecht voor een pittige salade, een snelle lunch of een uitgebreid diner. Ontdek daarnaast zeker ook onze seizoenssuggesties. Beschikbaarheid ophalen.


Pas de tables disponibles. MERCHTEM - Het café Alioth aan de Nieuwelaan in Brussegem heeft. De bearnaise saus is overheerlijk. Vous pouvez vous asseoir à table et . In de zomer vertoef je wellicht liever . Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en . Lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken . Brasserie Buitenhof: 3-gangendiner. In brasserie Brouwershof in Haacht wordt een Primus met gist geschonken, die maar een dag houdbaar blijft.


Brasserie merchtem

BRASSERIE ONS GEDACHT te MERCHTEM. In ons restaurant ben je vijf dagen per week welkom voor aperitief, tapas en verse brasseriegerechten. Zoekt u een plek om even lekker tot rust te komen?


Hier kunt u genieten op het terras van een hapje en . Online menukaart restaurant Vilocity brasserie. Bestaat dit restaurant niet meer? Momenteel baat hij nog brasserie Franklin uit, maar eind juli neemt de 49-jarige Noël Smets brasserie De Met op de Grote Markt in Vilvoorde over. Gold-Beer Van Assche 1. Speelkaart ( 4) Bieren Bier Bières . Once upon a time… was er een droom … om de oude boerderij van de familie Elpers ! Welkom bij DE LINDENHOEVE.


Brasserie merchtem

Of je nu bij ons binnenwandelt na een stevige wandeling, of gewoon wil ontspannen na een drukke dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts