woensdag 20 mei 2015

Premaz stookoliefonds

Het Brusselse stookolietankfonds PREMAZ kan eind dit jaar van start gaan met ongeveer 1miljoen euro in kas. Het stookolietankfonds PREMAZ kan eind dit jaar van start gaan met ongeveer 1miljoen euro in kas. Het fonds moet de saneringskosten . Zorgeloos genieten van stookolieverwarming. Bij een lek in de tank ondersteunt Promaz de bodemsanering.


Het beheer wordt toegewezen aan een nieuwe vzw (vermoedelijk PREMAZ genoemd). De middelen van het fonds zijn in eerste instantie . PREMAZ (fonds voor sanering van door stookolietanks verontreinigde gronden) komt er (eindelijk) aan. In Nieuws by Colin De Beir februari. Nadien kan een vzw als stookoliefonds.


Stookoliefonds moet monsterfacturen voorkomen. De besprekingen over de oprichting van een stookoliefonds zijn momenteel lopende. Energie, Leefmilieu en Natuur, over een stookoliefonds voor particulieren.


Met dit protocol is de uitwerking van het stookoliefonds weer een stapje. Premaz op initiatief van het Vlaamse. Handel, over het stookolietankfonds PREMAZ.


Bovendien is de tijd rijp om het particulier stookoliefonds ( PREMAZ ) op te starten. De sector van de grondreiniging juicht het nieuwe fonds voor de garagisten . Fonds voor de bodemsanering . Zullen die middelen volstaan? Welke stappen moeten de Gewesten nog . Betere controle op de markt en op de.


De pius, lAnnexe technique doit . Belgische Petroleum Federatie JAARVERSLAG 20JaarverslagKerncijfers België Marktaandeel van ruwe olie in de primai. Rapport van de Interdepartementale Commissie Duurzame Ontwikkeling Rapporten 20van de leden ICDO CIDD maart 2006.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts