vrijdag 28 augustus 2015

Om hoe laat frans

Om hoe laat frans

FR: quelle heure est-il? NL: hoe laat heb je het? Learn the meaning of om hoe laat ? F-N words and phrases in our online Frans - Franconville - vmbo F-N lessons, and apply your new knowledge in . Als je in het Frans wilt vragen hoe laat het is, zeg je: “Quelle heure est-il? In het Frans zijn er verschillende manieren om de tijd aan te geven.


Om hoe laat frans

Frans te vertellen hoe laat het is of welke dag het is. Start studying frans expressions je vraagt en vertelt hoe laat het is. Een afspraak maken over de telefoon in het Frans ? Tot vrijdag om uur in mijn kantoor. Om hoe laat zou het u het best passen?


Premières vragen om nog meer formele opsmuk, zoals smokings en lange jurken. Stijn: A quelle heure qa commence? Cir sa ko-mas Hoe laat begint het . Le cours commence à neuf heures du matin. Vragen hoe laat het is.


Franse grammatica tips voor Les rendez-vous. Om de precieze tijd en datum vragen. Onder invloed van het Frans gebruiken wij dossier dikwijls in de zin van zaak, maar die betekenis staat (nog) niet in het woordenboek. Net zoals na iets krijgt het bijvoeglijk naamwoord een extra s na (hoe)veel. Als het om snelheden gaat, is met het juiste voorzetsel.


Saint-Laurent-du- Maroni. Wanneer is hij 13hin . Drie gangen – Het is in Frankrijk helemaal niet raar om drie gangen te eten. Ik vroeg me in eerste instantie dus altijd af hoe ze dat dan deden met de . Om je een idee te geven wat je te wachten staat, sommen we je enkele. ARTIS-Academie special met Frans de Waal. In de eerste editie op zondag juni is Frans de Waal te gast.


Om hoe laat frans

Aan het eind is er ruimte voor het publiek om zelf vragen te stellen. Nou goe hoe kom ek daar uit en hoe laat ? Ek het die vreemde geselskap broodnodig gehad om net vir een aand van die gemors . Of ben je juist druk bezig je koffers te pakken om binnenkort richting Frankrijk af te reizen? Les heures - De kloktijden. Alhoewel steeds meer Fransen een sandwich nemen tussen de middag zijn er toch veel mensen die de tijd nemen om een warme maaltijd te nuttigen. Bovendien, vind je andere handige hulpbronnen vinden over het frans , zoals.


Combien de frères et soeurs as-tu? Hoelaat gaat de volgende bus naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts