donderdag 26 mei 2016

50 Plus werkzoekende

Die dag ving ik kolblei, voorn brasem en barbeel. Ramon Ansing vist op grote afstand en weet zo menig brasem te vangen. In eerste instantie om grote brasems achter de slijmlaag aan te gaan en m. De method feeder methode zoals deze door de witvissers wordt toegepast.


GEBRUIK HET MATRIX EVOLUTION SYSTEM OM HET TYPE FEEDER TE.

Vandaag vis ik op brasem en kleinere. Het vissen met de method feeder zullen we hier verder behandelen en. Op zoek naar wat dikke brasem met de methodfeeder.


Vissen met de winklepicker – glijdende montage. Dit is een zogenaamde Waggler Montage. Nog steeds voor mij een gewilde.


Zeer attractief, oranjegeel gekleurd lokvoer voor grote brasem in vijvers.

Leren vissen met de feeder met Ed Stoop. Vissen doe je zo - met de feeder - knopen en montages. Montage De powergum, die tussen de onderlijn en hoofdlijn zit, werkt als buffer. De feedermontage met schuivende zijarm is vooral bedoeld voor het vissen. De visserij met de method feeder kan het beste.


Een perfecte montage voor iedere visser! Method feeder montages (zelfhaak systeem). Feedervissen : Hoe meer vis te vangen.


DEEL BIO CORE SPECIAL BRASEM - DELEN SWEET CORN - DEEL BIG PRO MIX. Geschikt voor zowel de vaste hengel, de feeder als de method feeder. Wilt u plezier aan het feedervissen beleven, dus vis vangen, dan zal men net als bij het.


Alle twee deze montages kunnen worden gebruikt voor het vissen met een. Allereerst was er mijn feedersysteem. Dit systeem heb ik jaren succesvol gebruikt tijdens het feederen op witvis zoals voorn, brasem.


Ik vis nu al een poosje met de feeder en vang veel brasem.

Over de soorten vislijnen, de montage , de voorslag en de onderlijn leest u elders in deze les. Met een feeder wordt meestal op grotere vissen gevist zoals brasem. Met touwtje, hoekafhouder, lus, schuivende montage … Montage met . Vol trots liet hij mij een feederlink. HET MAKEN VAN EEN INLINE METHOD FEEDER MONTAGE. Deze stijl van feedervissen, meestal op stilstaand water op brasem , of ook . Gebruikte men vroeger enkel en alleen een vaste hengel om voorn, brasem , zeelt en ga zo.


Simpel en effectief: Arjans lusmontage waarmee de vis weinig weerstand voelt en de aanbeet perfect wordt. Waar Ed zijn geluk beproeft met de vaste stok en feederhengel , pakt Marco. Maar dan staat de feeder al weer te tikken: een leuke brasem op de casters. Perfect voor op de method feeder en vaste lood montages. Een ideale haak voor het vissen op karper, grote brasem , windes, barbeel en meerval.


Andersom zal een montage met te veel rek ervoor zorgen dat je juist vis zult . Wisseling van feeder naar de hair montage maakte dat er nog een 3-tal brasems volgde in het naar . Brasem na brasem belande in mijn netje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts