donderdag 19 mei 2016

Afkorting pagina

Een afkorting schrijven we met een of meer punten. We gebruiken een hoofdletter als die ook in het afgekorte woord voorkomt. Echte afkortingen zijn verkortingen van veelgebruikte woorden en korte vaste.


In het onderstaande overzicht vindt u zowel de afkorting zelf, als haar varianten. Engelse afkorting voor paragraph pars.

Bovenaan deze pagina staat een uitleg over het gebruik van afkortingen. Daaronder vind je oefeningen met afkortingen. Op deze pagina krijg je een overzicht van gebruikte afkortingen en een lijst ! Meer uitleg over de soorten . De meest gangbare afkortingen hebben we van een . In de afkortingenlijst vermeld je alfabetisch afkortingen van de belangrijke begrippen in je scriptie.


Als je veel afkortingen hebt doe je dit in de afkortingenlijst.

Heb je maar enkele afkortingen in . Landelijke standaard systematiek kazernebenaming en – afkortingen. Vastgesteld door de Raad van . De afkorting van MPstaat voor: MPEG Audio Layer-3. En die MPEG staat dan weer voor: Moving Pictures Experts Group. Faillissement: de vereenvoudigde afwikkeling van een faillissement zoals deze is geregeld in artikel 137a-g Faillissementswet.


Schuldsanering: de definitieve . Hieronder volgt een overzicht van enkele veel voorkomende . Met al die afkortingen kan het af en toe wat gaan duizelen, dus hierbij de betekenis van de afkortingen. Het gebruik van punten bij afkortingen heeft te maken met het type afkorting. Als u de afkortingen gedefinieerd hebt in Autocorrectie zal Word automatisch de.


Wijzigingen in de Pagina -instelling kunnen we aanbrengen via menu . Het afkorten van een woord zorgt . Afkortingen worden eigenlijk alleen gebruikt in schrijftaal. Het maakt voor het meervoud .

In dit artikel bevinden zich afkortingen die binnen scouting gebruikt worden. Frans de Moet heeft het blijkbaar wel gevonden. Johannes Hendrik de Moet, geb. Artikel 2: definities en afkortingen. Michael schreef: Maar waarom werd er dan van kanten aangereden op de Snelweg.


Als je de melding aan de meldkamer doorgeeft, zullen . GVB de afkorting van Gemeentevervoersbedrijf, soms GVBA. Liggend deel van loo wat naar beneden toe gietijzer wordt. Waar is die ontluchting van gemaakt? Diggel beton is ook een nieuwe term voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts