vrijdag 22 juli 2016

Landcode by

Dit is een lijst van internationale landcodes die gebruikt worden op voertuigen. BIH, Bosnie-Herzegovina. Alle landen van de wereld worden aangeduid met een eigen landcode. Je ziet de landcode bijvoorbeeld achterop de auto, ofwel op de . Vanmorgen zag ik een auto rijden met een witte kentekenplaat met zwarte letters en de letters van het land waren BY.


Lan Letter Landcode.

Amerikaanse Maagdeneilanden, VI. Buitenlandse kentekens kun je op vele manieren herkennen. De kleur van het kenteken en natuurlijk de landcodes op de kentekens geven . Een landcode moet u invoeren bij de registratie van de afgifte van kentekenplaten waarbij een buitenlands legitimatiemiddel is . Lijst van landen en bijbehorend internationaal landnummer. Vind landcode , landnummer en netnummers.


Op zoek naar een landnummer, netnummer of een landcode ? Bekijk op de website de verschillende nummers en codes voor de verschillende landen.

Afkortingen van de landen van de werel met vermelding van de hoofdstad. Deze wegwijzer in Europese kentekens biedt hulp. We zetten de landcodes op nummerborden van alle Europese landen op een rij. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Ook is het mogelijk, dat de landcode op de nummerplaat zelf is Luxemburg, L, Italië, I. BE, BELGIE, Bij Invoer mag deze code niet als land van oorsprong worden gebruikt, daarvoor is landcode EU beschikbaar.


In Invoer mag deze code niet als. Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld. ALBANIË ( landcode AL). BULGARIJE ( landcode BG).


BOSNIË-HERZEGOVINA ( landcode BIH). Internationale landcodes telefonie. Translations in context of landcode in Dutch-English from Reverso Context: Wat is de landcode voor Brazilië?


Hm, uit welke taal komen de landcodes eigenlijk? Zit er überhaupt wel een logisch systeem achter? Aan lidstaten van de Europese Unie (EU) en aan andere landen werd een landcode toegekend die bestaat uit twee letters, altijd met . Wit-Rusland heeft het unieke twee-letterige landcode BY (ook wel het internet top -level domein genoemd). De unieke drie-letterige landcode is BLR, en de .

Eén puzzelwoord gevonden voor `Wit-rusland landcode `. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan . De code XS kan niet meer worden gebruikt in NCTS. Corrigeert een probleem waarbij de landcode voor Griekenland in de IC- aanbieding onjuist in Service Pack voor Microsoft Dynamics AX . Sustainable cultivation with the minimum possible impact on the environment, meaning our trees are strong and resilient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts