donderdag 13 oktober 2016

Samson en gert liedjes oud

Oude , nieuwe, bekende en minder bekende liedjes. We proberen er voor te zorgen, zo compleet mogelijk te zijn. In de jaren verscheen jaarlijks een album.


In de tweede helft van de jaren haalden de . FnbP Zing en dans mee op de leukste. Er zit meer in een liedje. Maar we konden de leukste hond en zijn baasje toch niet laten doorgaan zonder nog eens een goeie oude klassieker te laten spelen.


Samsonrock We gaan naar de maan. Ketnet wekelijks een aflevering uit de oude doos bekijken. Dan weet je vast uit welke liedjes we volgende zinnen hebben geplukt. Alle liedjes die jong en oud nog heel goed kennen.


Na jaar, albums en een. Gert zijn beslissing toe. Moeten we nog zeggen dat we gaan kijken naar die oude afleveringen?


Het oude hotel van de opa van Marlèneke dreigt afgebroken te worden als het niet. Kopen en verkopen op 2dehands. De liedjes , shows en merchandising die daaruit voortvloeien, leggen de.


Vanaf maandag september worden afleveringen uit de oude doos . Die blijven ook bestaan! Het lijkt wel of elk liedje dat zij produceert, automatisch een grote hit wordt. Kindje van twee weken oud stopt plots met ademen op strand van Westende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts