maandag 24 oktober 2016

Senior afkorting

Voorbeeld: `de heer Jansen sr. Spring naar Afkorting - Afkorting. Het woord senior staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse. Afkomstig van het Latijnse woord senior , de vergrotende trap van senex.


Betekenis afkorting Sr.

Wetboek van Strafrecht. Nu weet u wat de afkorting Sr. Hieronder vind je betekenissen van het woord Sr. Echte afkortingen zijn verkortingen van veelgebruikte woorden en korte.


Je hebt gezocht op het woord: sr. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bij plaatselijk gebruik, bijvoorbeeld op kentekens, worden vaak alleen de letters SR gebruikt: Sarandë (district), een district in de Albanese prefectuur Vlorë .

Online vertaalwoordenboek. EN: And George, Sr finds out that a fake Pope Mobile. Hier een duidelijk overzicht met afkortingen die u in Spanje tegen kunt. We schrijven junior adviseur.


In het Spaans worden enorm veel afkortingen en acroniemen gebruikt. Een streepje mag ( senior -trainer) om de lezer een duidelijk woordbeeld te bieden. Bevat een beroepsnaam een afkorting , dan is een streepje . Een dergelijke keuze hebben we ook gemaakt voor de afkorting Sr. Afkortingen op het web maken het lezen en begrijpen van een tekst vaak.


Er is een duidelijk onderscheid in . MODERATOR SENIORS ASSISTENT. In de onderstaande lijst vindt u enkele afkortingen , speciale benamingen en verklaringen. SENIOR RATE, speciaal tarief voor oudere personen.


MOS is de afkorting van Microsoft Office Specialist. Met een MOS-certificaat worden kennis en . Franse afkortingen , met vertaling, Frans leren, Vivienne.

Dat de afkorting SGS, wat staat voor Still . U kunt de medewerkers per e-mail bereiken door de vierletterige afkorting te gebruiken met. Mevis, coördinator havo bovenbouw, co- senior. Identification of senior at risk.


Functionele beoordeling. Meten van het risico op functionele . Coördinerend senior medewerker handhaving. Juridisch medewerker omgevingsrecht. Kleine mensjes worden groot en dat geldt ook voor de werkende mens.


Een starter blijft geen starter, en wie enkele jaren ervaring heeft, wordt na verloop van. De afkorting PUM staat voor Programma Uitzending Managers. Maar we zenden allang niet meer alleen managers uit. Inmiddels bestaat ons bestand ook uit . Structured Query Language.


Senior Account Manager vacatures. De PSO maakt inzichtelijk welke bedrijven hun maatschappelijke betekenis vorm geven door mensen met afstand tot de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts