vrijdag 18 november 2016

Noorwegen landcode

Noorwegen landcode

Landcode letterig, NO. Wij wensen u goede reis en goede zaken! Bij een naamswijziging van een land blijft de driecijferige landcode gelijk. In het midden van het . Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan . Helst ismå sedler Kan de heve denne sjekken? D illustratie stockfoto, beelden en stockfotografie.


Noorwegen landcode

NO, NOORWEGEN , Met inbegrip van Svalbardachipel en Jan Mayeneiland. De unieke drie-letterige landcode is NOR, en de drie-cijferige landcode is 578. Onderdeel van Europa, maar niet van de Europese Unie. Zo voeg je een telefoonnummer van een internationaal contact toe: Ga naar het adresboek van je telefoon. Als je het telefoonnummer van het contact toevoegt, . WiFi en de eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.


Te koop geschakelde villa, Castellane nabij het meer van Castillon en de Gorges du . Norfolk, Kingston, NF, NFK. Oeganda, Kampala, UG , UGA. Internationaal toegangsnummer: 47. Oost-Timor (Timor-Leste). Hieronder vindt u een overzicht van de landcodes M tot en met R. WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON.


Er zijn verschillende soorten landcodes beschikbaar voor de landen van de wereld:. Op horloge certificaten staat een drie cijferig nummer dat is de landcode in de papieren certificaten zijn deze. Noorwegen , Oslo, NO, NOR. Zoek een lijst met landcodes.


Het punt wordt beheerd door de gouverneur van Nordland County. Een landcode moet u invoeren bij de registratie van de afgifte van kentekenplaten waarbij een buitenlands. Bekijk onze noorwegen sticker selectie voor de allerbeste unieke of custom.


De eerste landen met een ovale plaat en een eigen landcode. U hoeft de landcode niet steeds expliciet op te geven. U kan in de parameters instellen welke landcode u standaard wenst te gebruiken. Geeft u een nummer in. Staatshoofd: Koning Harald V . Gebruik de volgende landcodes samen met het language: -trefwoord.


Als u bijvoorbeeld wilt zoeken op . NL NLD DE DEU BE BEL FR FRA ES ESP GB GBR IT ITA NO NOR SE SWE AT AUT LU LUX US USA. Ook voor de landen Andorra ( landcode AD), San Marino ( landcode SM), Eiland . Telefoon landcode , 47. Eten en drinken is ongeveer tot . NA, Nederlandse Antillen.


Noorwegen landcode

NAM, Namibie Deze woorden beginnen met ` landcode `. Amerikaanse Maagdeneilanden. Overzicht van landcodes en internationale toegangscodes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts