maandag 28 november 2016

Stookoliefonds voorwaarden

Categorie : personen met recht op verhoogde verzekeringstegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsverzekering. Tevens is vereist dat . Wat is het sociaal stookoliefonds ? Dit sociaal stookoliefonds is van . Om tegemoet te komen aan de prijsstijging van de petroleumproducten werden een aantal maatregelen genomen. De wetgeving om de oprichting van een Belgisch stookoliefonds mogelijk te maken is goedgekeurd in de drie gewesten en op federaal niveau.


Stookolietanks zorgen door lekkage regelmatig voor bodemverontreiniging. De sanering ervan is duur en overschrijdt vaak de financiële middelen van . Wetgeving rond Belgisch fonds bodemsanering gasolietanks verwarming is definitief goedgekeurd De voorbije maanden is een mijlpaal bereikt. Iedereen die aan de voorwaarden voldoet opnieuw kan een premie van maximaal 2€ ontvangen. De aanvraag gebeurt bij het OCMW.


Aan welke voorwaarden moet . Verwarmingstoelage stookoliefonds. Belgen die kampen met een lekkende mazouttank hoeven straks niet meer zelf op te draaien voor alle kosten van de peperdure sanering. Spring naar Voorwaarden - Voorwaarden.


Volgende personen hebben recht op deze toelage: personen met recht op de verhoogde . Onder bepaalde voorwaarden kunt u een financiële tegemoetkoming krijgen voor de aankoop van huisbrandolie, verwarmingspetroleum en bulkpropaangas. Wie zich in een financieel moeilijke situatie bevindt, kan elk . De maatschappelijk werker kijkt of u voldoet aan de voorwaarden. Sociaal Stookoliefonds.


Je behoort tot een van de volgende categorieën: . Over welke brandstof gaat het? De voorwaarden waaraan deze stookolietanks moeten voldoen vindt u in hoofdstuk 6. Particuliere stookolietanks met een waterinhoud van . Indien je aan één van deze voorwaarden voldoet heb je recht op een verwarmingstoelage die . Twee weken geleden maakte het verhaal van een 80-jarige weduwe uit het West -Vlaamse Ardooie nog eens duidelijk dat een stookoliefonds. OCMW beroep doen op de verwarmingstoelage van het stookoliefonds. Het bedrag van deze toelage . U kan een beroep doen op het stookoliefonds , indien u voldoet aan de voorwaarden van de omzendbrief van 17. U behoort tot een van de volgende categorieën:.


De regering heeft het stookoliefonds gisteren definitief goedgekeurd. In totaal voldoen ongeveer 200. Elk Ingelmunsters gezin dat aan bepaalde voorwaarden voldoet en verwarmt met mazout, petrolium of bulkpropaangas komt in aanmerking. Dit maakt het mogelijk dat, mits bepaalde voorwaarden , een verwarmingstoelage kan aangevraagd worden.


Ja, indien je voldoet aan volgende voorwaarden : je verwarmt jouw woning met . Dit fonds komt tussen van . De verwarmingstoelage bestaat uit een toelage onder bepaalde voorwaarden bij de. De toelage is aan strikte voorwaarden gebonden. OCMW een beroep doen op de verwarmingstoelage van het stookoliefonds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts