donderdag 11 mei 2017

Kerstmarkt vuurtorenwijk 2018

Adres: Vuurtorenwijk , 84Oostende. Locatie Openbare ruimte. Waar, Vuurtorenwijk 84Oostende.


Zaterdag december vormden het Sint-Antoniusplein en de parochiekerk van de Vuurtorenwijk het decor van de jaarlijkse kerstmarkt. Uit Door decaproen@hotmail. Kerstmarkt op de Vuurtorenwijk plaats te doen grijpen.


Event by T Ambachtalinetje on Sunday, December 2015. Vriendenkring van de Garnaalkruiers Vuurtorenwijk. Huisje Lauwe baadt weer in de kerstsfeer (Reportage W.T.V.). Download File: https://www.


Beleef een magische eindejaarsperiode op de gloednieuwe kerstmarkt van. Van vrijdag tot en met zondag september 20wordt Oostende dé tekenhoofdstad van. Winter in het Park vindt dit jaar plaats van vrijdag november 20tot en met . Op dinsdagmiddag oktober 20gaf Dennie een sessie over Facebookgebruik op.


Isabelle: “Op zaterdag. Sinterklaasshow Vuurtorenwijk. Dagen-,- HGC verwelkomt Van der Kroon, Heerink en Timmer. En op de Vuurtorenwijk natuurlijk geen kerstmarkt zonder tombola: de.


De tweede Stormvogeltocht rond Oostende – Vuurtorenwijk. Oudenaarde in kerstsfeer staat borg voor een wandeling door het . Geschreven door Beheerder op 25-03- 20. Dit waren allemaal deelnemers die wel van de kerstsfeer te Ieper genoten hadden maar niet van de talrijke lichtjes die maar tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts