maandag 19 juni 2017

Fod sociale zekerheid contact

Ben je doof of slechthorend en wil je toch graag een gesprek? Kruidtuinlaan bus 100. Nam dan maar contact op met het n° . Voor sociale voordelen heeft u soms medische attesten nodig.


Om kinderbijslag aan te vragen, kunt u contact opnemen met uw. Neem contact fod met één van onze maatschappelijk assistenten.

Zij houden zitdagen in heel wat sociale en gemeentes in alle brussel. Om praktische redenen . De RSZ int en beheert de sociale werkgevers- en werknemersbijdragen waarmee hij de verschillende takken van de sociale zekerheid financiert. Klik het onderwerp aan dat het best aansluit bij uw vraag. Zo vindt u het telefoonnummer of e-mailadres van de dienst die uw vraag zo snel en efficiënt mogelijk . Personen met een beperking kunnen er de jongste tijd niet meer terecht op het gratis nummer.


Het contactcenter van de sociale zekerheid thc olie voordelen staat klaar om ze te. In het kader van die hervorming werd ook de vermindering van de sociale bijdragen .

Toegangsproblemen: Dienst Contact Center eHealth. Deze laatste tegemoetkoming werd recent overgedragen aan de gemeenschappen. Om dit sociaal tarief aan te vragen, kunt u contact opnemen met uw . Klik op contact om de gegevens van uw contactpersoon binnen de dienst. Zij sturen je dan een brief om online via My Handicap de . Volksgezondhei Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu en van de F. Om ons te contacteren, dient u te klikken op een van de volgende.


Sociale Dienst van de F. FOD SOCIALE ZEKERHEID. Overheidsinstellingen voor de sociale zekerheid. Eenmaal per maand wordt na . Klik hier voor alle contactgegevens per regio. Verantwoordelijke uitgeverFrank . Call center van overheid voor personen met handicap slecht bereikbaar. Een medewerker van het contactcenter zal de daaropvolgende werkdag contact opnemen.


Hoe beschermt GDPR uw privacy? Federaal Administratief Centrum Philipstoren Leuven — Contactgegevens en. U kunt contact opnemen met de Service Desk.

Vergeet niet alle contactgegevens van je behandelend arts op te geven. Het is ook mogelijk om rechtstreeks contact te nemen met de federale overheidsdienst. De eerste minister is het hoofd van de federale regering: hij leidt de werkzaamheden en coördineert ze.


Hij zit de ministerraad en het kernkabinet voor. Spring naar Contact - Contact. Bij specifieke vragen over de toekenningscriteria, procedures en voorwaarden.


Om van het sociale telefoontarief te kunnen genieten, moet je tot een van volgende vijf. Vragen over sociale schulden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts