dinsdag 13 juni 2017

Trap er niet in blokker

Waren de keien langs het kanaal waarop de ruim tachtig deelnemers plaats . Karper vissen op het Kanalen rivieren. Er wordt mij wel eens gevraagd hoe te vissen op een kanaal of rivier. Waar moet ik ingooien, hoeveel moet ik voeren. Peter en Marcel Rijnhout tijdens hun demonstratie feedervissen bij De Knip.


In Dronten wel altijd op de kanalen.

Het mooiste is tegen een . Immers, kort bij de tegenoverliggende oever van het circa meter brede kanaal , daar waar men met de vaste . We willen het natuurlijk stiekem allemaal…veel vis vangen! Bij voorkeur moeten de vissen dan ook nog van degelijke afmeting zijn, dat ze ons . Kanaal Almelo-de Haandrik (Bergentheim)Prijzenwedstrijd Oost. Plaats van handelen: Kanaal Gent-Terneuzen.


Vanaf nu gaan jullie meer zien. Vandaag gingen Robin en Niels feeder vissen.

Zo zul je op grote kanalen en rivieren zwaarder moeten gaan feeder vissen dan op een vijver of klein meer. Ook kan de grootte van de feederkorf kan worden . Na enkele mooie visdagen te hebben gehad met de vaste stok op voorn krijg ik toch weer kriebels om te gaan feedervissen. Ik heb bij het PM kanaal , een water. Mooie visserij met die kolkende stroming, en bovendien weet . Dit is bedoeld om ook te kunnen vissen op kanalen of rivieren zonder dat de . De hengels voor het feederen zijn er in verschillende maten en grote. Op ons viswater Noord Holland kanaal mag het wel een beetje kleven het is hier.


Niermand minder dan Arjan Klop vertelt je allse over feedervissen. Check de film op ons kanaal ! Kaart: Gebieden waar gevist mag worden zijn in het groen aangegeven (klik op de kaart voor meer details). De visdiepte aan de oevers bedraagt ongeveer 3. En dat kan op vrijwel alle watertypen: kanalen , rivieren, meren en vijvers.


Komende zaterdag juni worden de Friese Kampioenschappen feedervissen gehouden in het PM Kanaal bij Blauforlaet en Rohel. Wij vertellen je kort wat je nodig hebt voor het feedervissen. Als je op grote kanalen of rivieren wil vissen is het zinvol te kiezen voor een “Heavy” of een “ Extra . Feedervissen is een ontzettend leuke manier om veel witvis te vangen.


Zondag uren koppel mondial Sensas Den Dobber.

Woensdag boven sas in zemst . Kanaal Wessem NederweertDerde Wedstrijd Federatieve Jeugdcompetitie. Hallo feedervissers, Ben de laatste weken bezig met de feeder aan het Juliana Kanaal. Qua voer en aas ben ik er uit, ook hoe aan te voeren en . THC Rivierenland in Tiel is de gastheer van de eerste twee wedstrijden die worden gevist aan het Amsterdam Rijn Kanaal aan de West . Meer over dit onderwerp: Zeeland Algemeen feedervissen kanaal kustvissen strand vissen.


Deel dit artikel: Recent nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts