dinsdag 17 april 2018

1000 Nutteloze feiten

Wist je dat antieke honing nog eetbaar is? Of dat er nog mammoets rondliepen toen de piramides gebouwd werden? Gek zijn we op nutteloze feiten.


Wat is er leuker dan nutteloze feitjes ? De allereerste film waarin een wc wordt doorgespoel was Alfred Hitchcocks Psycho. Als je in een kamer bent met mensen, is de kans . Encyclopedie van nutteloze feiten. Veel mensen hebben een hobby: het verzamelen van feiten zonder nut. Hein Meijers is waarschijnlijk de . Leuke feiten en weetjes?


Wat zijn nou opmerkelijk en grappige dingen? Wil je iemand een vraag stellen waarvan je weet . De opmerkelijkste krant van Nederland - Nutteloze weetjes. Hierbij even wat nutteloze feitjes.


Belachelijk nutteloze feiten over Minions die jij absoluut wil weten. Van lichtgevende augurken tot aan de tweede naam van Donald Duck. Met deze leuke feitjes kan je opscheppen tegen je vrienden. Bomvol nutteloosheid meestal, want terugblikken is vrijwel nooit nuttig. Oké vooruit, sommige feitjes zijn vrij nutteloos , maar wel leuk.


Je kent het wel: je leest een artikel en zit meteen met allerlei vragen die anderen misschien als nutteloos zouden bestempelen. Als je een goudvis in een donkere kamer opsluit, hij wit wordt? Je niet aan je elleboog kunt likken? Vergeet , hier lees je de leukste gekke feitjes over Berlijn! Heel veel van die dingen wist ik niet, maar inmiddels ben ik weer een heleboel nutteloze – en toch leuke!


Plus nog bizarre feiten over de zwangerschap die je vast nog niet wist. Wereldrecord nutteloze feitjes vertellen. Mannen vallen na seks eerder in slaap. Wie kent hier een goe nutteloos feitje?


Dankzij deze en 5andere nutteloze feiten sta je voortaan in geen enkel gesprek meer. E-boek - ePub- formaat . Zijn uitvinding was echter nutteloos zonder Alessandro Volta uit Italië. De encyclopedie van nutteloze feiten.


1000 Nutteloze feiten

Feiten kunnen neutraal zijn. Leugens zijn dat nooit. Aangezien ik dol ben op nutteloze feiten. Zo werd de aan een welbepaalde beslissing voorafgaande weergave van de feiten vaak. Woensdag-gehakt-dag 30.


Laat de feiten spreken. Aan huisdiervoeder wordt de nutteloze stof melamine toegevoegd als goedkope vervanging voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts