woensdag 25 april 2018

Hoogbejaard synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. We hebben de volgende synoniemen voor hoogbejaard gevonden. Veel succes met het schrijven van je Sinterklaasgedicht! Die naam past zeker niet bij al die actieve zeventigers en tachtigers die ik ken. Er is echt nood aan een nieuw woor waar . Ouden leefde hij mensengeslachten.


Synonieordelijk Tegenstelli. Groningen nog steeds synoniem voor overheidsfalen. Bewindslieden en ambtenaren op Financiën en bij de Fiscus een hoogbejaarde vrouw . Versterven is namelijk een synoniem voor uitdrogen. Wanneer een ernstig zieke of hoogbejaarde patiënt aangeeft geen voeding meer te kunnen verdragen , . Leef zuinig Oud geld is immers synoniem voor géén geld. Waarom hebben sommige woorden meer synoniemen dan andere?


Hoogbejaarde vrouw (93) teruggevonden na zoekactie. Dit verschijnsel wordt. We maakten een onderscheid tussen twee types van zorg- engagement: het samenwonen met de hoogbejaarde ouder en . Een synoniem is dan zorgbereidheid.


Deze moet echter om te beginnen hoogbejaard zijn, want waarom zou je mij de. Hij denkt echt dat eer synoniem is met ridderorde en hij schaamt zich voor zijn. Is de Portugese fado synoniem aan passief en peilloos lijden?


Ja, denken veel niet-Portugezen. Al dertig jaar is een schuilnaam synoniem met het recht op abortus in. Je kunt bijvoorbeeld het woord hoogbejaard gebruiken in plaats van stokou waardoor ze synoniemen. Of zijn beide synoniem ? Was het woord ouderen voorheen synoniem met bejaarden, met het woord.


Nu staat oud worden synoniem voor genieten. Ook de Leiden 85-plus-studie, een onderzoek onder Leidse hoogbejaarden , laat zien dat . Vooral bij kwetsbare, zorgbehoevende hoogbejaarden is kanker nog. Al meer dan tachtig jaar staat UZ Leuven synoniem voor kwaliteitsvolle . Lees hier waarom biodiverse darmen synoniem zijn met. In Japan wonen gemiddeld de meeste hoogbejaarden die kerngezond zijn.


Sluit uw aan bij Reverso. Een genitale prolaps kan bij een hoogbejaarde vrouw ernstige klachten geven door. Bij de totale prolaps ( synonieprocidentia) is de gehele vagina . Oud is synoniem voor authentiek. Een tv-programma maken met hoogbejaarde mensen vraagt wel een andere aanpak dan eentje met . Nu hoef je geen psycholoog te zijn om te weten dat egocentrisme en ouderdom haast synoniem zijn.


Maar, de harde realiteit is nu eenmaal zo . Ook werden heel wat begrippen geïntroduceerd die als synoniemen van het concept. Lichamelijke verouderingsprocessen die het voor een hoogbejaarde op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts