donderdag 17 januari 2019

Patent naam controleren

Vul je merknaam in, dan checken wij de beschikbaarheid en krijg je een analyse of het merk aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet of niet. Hoe kan je een merknaam controleren ? Kan ik een patent krijgen op mijn naam ? Met onderstaande tool kun je controleren of de gekozen bedrijfsnaam al voorkomt in het Handelsregister. Toelichting en tips bij het zoeken in deze tool:. Elk bedrijf heeft in principe twee namen : De maatschappelijke naam is de naam waaronder de onderneming in de Kruispuntbank is ingeschreven. En als je veel hits vind met die naam , van bedrijven of instellingen . Een merknaam registreren geeft jouw merk de beste bescherming als je het laat.


Check eerst even dit lijstje om zeker te weten dat je met je bedrijfsnaam of merknaam niet de mist ingaat. Onlangs besliste een Belgische bank om van naam te veranderen. Nu blijkt dat de nieuwe naam al in gebruik is.


Is dat een probleem en . Controleer de beschikbaarheid van bedrijfsnamen via het US Patent and Trademark Office (USPTO). Hoewel u ook kunt controleren in het kantoor van uw. Reken op deJuristen om je merk, merknaam of handelsnaam te registreren in de Benelux, Europa of internationaal.


Patent naam controleren

Bescherming van merken: onze specialiteit. Wereldwijd zijn miljoenen octrooidocumenten beschikbaar. Deze documenten vormen een unieke bron van (technische) informatie. Wij adviseren dan ook altijd om zowel beeld als naam te registreren. Natuurlijk zet u als ondernemer uw producten of diensten zo goed mogelijk in de markt.


U gebruikt uw merk om naamsbekendheid te krijgen . Wil jij je merk beschermen en voorkomen dat concurrenten jouw naam of logo. Een octrooi, ook bekend als patent , is het exclusieve eigendomsrecht op een . Er zijn veel verkopers op Bol die constant alle merken gaan controleren bij het BOIP. LET OP: Je merknaam mag ten alle tijden niet beschrijvend zijn! Hoewel het niet verplicht is, heeft het registreren van je merknaam voor jou als ondernemer toch heel wat voordelen: je naam is dan tien jaar lang beschermd . Het bureau controleert echter niet of het ter inschrijving aangeboden merk al door een ander.


Via de portaalsite Benelux Patent Platform bpp. Vastleggen en beschermen van uw DJ naam of bandnaam. Opstellen en controleren managementovereenkomst.


Versleten motorsteunen controleren vervangen: Zoals de naam het al zegt zijn motorsteunen de steunen waarmee het motorblok aan het chassis is bevestigt. Achter enkele agendapunten staat het woord extra. Dit betekent dat er besloten stukken zijn die. Aqualung bleef een gemeenschappelijke . Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Loft7 hierna te noemen: Gebruiker, en een . Met een patent of octrooi verkrijgen uitvinders als beloning voor hun innovatie. Met andere woorden, er zijn geen instanties die controleren of er inbreuk.


De naam van de merkhouder: de merkhouder moet een natuurlijk persoon of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts