maandag 11 februari 2019

Fuif voor vrijgezellen

Een 36-jarige Egyptische vrouw, die met haar 5kilogram de zwaarste ter wereld zou zijn, is zaterdag met een vrachtvliegtuig naar het . In Mexico is de zwaarste man ter wereld overleden. Dat heeft zijn vriendin aan persagentschap dpa gemeld. De 38-jarige Andrés Moreno . De Mexicaan Manuel Uribe (48), die ooit met 5kilo de zwaarste man ter wereld was, is vandaag overleden. Dit heeft zijn familie aan . De Mexicaan Juan Pedro Franco (32), officieel de dikste man ter wereld , blijkt toch weer te zijn aangekomen. Artsen die de morbide . Een Amerikaanse moeder wil de dikste vrouw ter wereld worden.


Ze weegt momenteel al 2kilo en streeft naar een gewicht van 4kilo. Dikste man ter wereld verliest helft van gewicht. De 32-jarige Juan Pedro Franco uit Mexico woog 5kilo op zijn zwaarst. Britse documentaire waarin Paul Mason wordt gevolg die met 4kilo de zwaarste man ter wereld was.


Zijn strijd tegen de kilo s en zijn liefdesrelatie met de . Deze vrouw weegt 3kilo en werkt ervoor om nog 1kilo aan te komen en dan de zwaarste vrouw ter wereld te worden. Mexicaan nu nog maar kilo minder dan de zwaarste persoon ooit. De zwaarste vrouw ter wereld heeft in India met succes een maagverkleining ondergaan, een reductie van ongeveer procent van de . Juan Pedro Franco, een Mexicaan die beschouwd wordt als de dikste man ter wereld , ondergaat volgende week een gastric bypass. Een Brit die officieel de zwaarste man ter wereld was, is op 44-jarige leeftijd overleden. Dat melden Britse media vrijdag.


Keith Martin, die op zijn zwaarst 70 . Maar liefst 5kilo weegt ze naar eigen zeggen, de dikste vrouw ter wereld. Eman Ahmed Abd El Aty is pas jaar, maar heeft het grootste . Pauline Potter is met haar 3kilo de dikste vrouw ter wereld. Ze is nu druk bezig met afvallen en met succes: ze is onlangs al kilo kwijt geraakt. Het debuutalbum staat vol met dansbare gitaarriffs en lichte synths en de teksten over vervreemding van de buitenwereld en . Mayra Rosales is een van de zwaarste vrouwen van de wereld. Overigens is dit een schatting, het is ze nooit gelukt om Jon in die tijd op een weegschaal te zetten.


Deze ochtend is de voormalige dikste vrouw ter wereld overleden ten gevolge van een hartziekte en nierproblemen. Je gelooft je ogen niet als je ziet waarom deze vrouw zoveel eet. Iedereen heeft wel een doel in zijn of haar leven waar diegene hard naartoe werkt. Toegevoegd na minuten: Manuel was op zijn zwaarst 5kg en Jon. Monica van kilo wil de zwaarste vrouw ter wereld worden.


Video De Amerikaanse Monica Riley uit Texas weegt kilo, maar heeft haar streefgewicht nog lang niet . From the collection: Photo collection . Ze hoopt op haar 32ste haar streefgewicht van 4kilo bereikt te hebben. Susanne trouwt met kok om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts