dinsdag 12 februari 2019

Tinder check

Tinder check

Wijnroo aubergine, framboos en lila zijn dé modekleuren van het najaar. Bij het najaar horen ook kledingstukken die iets dekkender zijn. Door deze passende kleur jurk zal je blonde, bruine, rode of grijze haar optimaal tot zijn recht komen.


Welke kleur kleding past bij mijn haar”? Vraag jij je dat ook weleens af? Ondanks de koele ondertoon is lila de perfecte keuze. Een kledingontwerp komt in zwart goed naar voren. De kleur zwart heeft vele kanten en je uitstraling hangt mede af van hoe je het draagt en met welke kleur je het combineert.


Lila stimuleert creatieve vrijhei donkerpaars stimuleert. Ontdek welke kleur het beste bij de kenmerken van jouw sterrenbeeld past. Een zachte paarstint, zoals lila , is daarom jouw kleur.


Dit najaar gaan we vooral heldere en diepe kleuren vinden in de winkels. Een vrolijke roze kleur die zowel in een stijlvolle als in een creatieve kledingstijl past. Wanneer jij kleding koopt, let je dan op kleur en weet jij welke kleuren. De kleuren die goed bij jou passen zijn: oudroze, koelblauw en lila , de wat . LICHT-WARM met de warme medium kleuren o. Bruin is een gemakkelijke neutrale kleur die je kunt combineren met meer.


Rode kleur past goed bij: geel, groen, bruin en blauw. In een dergelijke past een interieur perfect fluweel of zijde. Maar om er spectaculair uit te zien, moet je weten welke kleur wordt gecombineerd met lila in kleding.


Tinder check

Bovendien past het niet alle soorten kleuren even goe . Als ook maar één kleur niet past , is je hele outfit naar de maan. Vorig jaar zagen we de kleuren lila , violet en paars al voorbij komen. Daarnaast welke kleur binnen de range van paars nooit misstaan naast elegant en tijdloos zwart! En wat ga je veel zien. Dé pasteltinten van het voorjaar: geel, lila en millennial pink.


Met deze kleur maak je je garderobe alvast helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Maar vind je het lastig om te bepalen welke kleuren je het beste staan? Koninklijke familie verschijnt in opvallende kleding bij uitvaart prinses Christina . In combinatie met andere kleuren past blauw bijna overal bij.


Het is passief en ademt . Blauw is qua emotie de volstrekte tegestelling van rood. Twijfel je of een kleur bij jou past ? Hier lees je namelijk welke kleur kleding goed bij jou past. Hierbij kan je denken aan blauw, citroen geel, bordeaux rood of lila.


WELKE KLEUR VOOR WELKE LEEFTIJD. Voor jou zijn lichte kleuren of pastels van groen, aqua, blauw en lila het meest geschikt. Als je je afvraagt ​​ welke kleur wordt gecombineerd met mint in kleding en als je niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts