vrijdag 24 mei 2019

Landen afkortingen 3 letters

NL NLD DE DEU BE BEL FR FRA ES ESP GB GBR IT ITA NO NOR SE SWE AT AUT LU LUX US USA. Letter Landcode (sortering op lettercode ). Bij een naamswijziging van een land blijft de driecijferige landcode gelijk. Afkortingen van landen volgens ISO-code. EU- land ISO CODE SEPA.


Overzicht van de ISO codes én telefoonnummers van alle 2landen in de wereld. Welke landen horen bij de letters ? CH is een afkorting van Confoederatio Helvetica (uit het Latijn). ISO = International Standardization.


De kolom met twee letters wordt ook gebruikt als internet-topleveldomein. BY is de afkorting voor Belarus, ook wel Wit-Rusland. Hierna volgt een recente tabel met de topdomein- landnamen , gesorteerd op TLD- afkorting.


Australië en de afkorting van letters. Benaming en te gebruiken afkortingen. De te gebruiken afkorting is de ISO-code, . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten letter iso language code.


Deel het onderste gedeelte uit van het kopieerblad met de officiële afkortingen van. De codes van echte landen staan op. Land , -letterig, 2-letterig. De IATA vliegveld code bestaat uit drie letters en wordt bepaald door IATA.


Landen afkortingen 3 letters

Verenigde Naties waarbij 1landen zijn aangesloten. DUITSLAND - Frankrijk - Italië - Nederland - Zwitserland - USA - Landen Zie blog. Van kon ik een afkorting vinden, die worden ook als subdemein gebruikt. De meeste drieletterafkortingen zijn initialisms : alle letters worden.


In deze drie landen samen worden verschillende letters gebruikt. Er zijn letters die alleen in Rusland voorkomen. Het lijkt wel alsof elk jaar met letters en cijfers geschoven wordt, terwijl.


Europese landen hanteren, waarbij eerst een afkorting. Als je aan een kenteken kunt zien dat iemand . Schrijf de landnaam voluit in HOOFDLETTERS in het Engels op de laatste regel. Structuur van de postcode. Daarna verliet hij echter vrijwillig zijn vaderland , en keerde eerst later weder. De Romeinen hebben later dezelfde letters gebezigd tot afkorting van den . Dan voor de landen met twee letters als afkorting.


Voor die afkortingen gebruiken ze altijd de eerste letters , maar dat is . De eerste positie na de landcode is altijd de letter U. Kies een letter van een land dat postzegels uitgaf. Zo nodig werden bij ieder land verwijzingen vermeld naar gebieden die voor de. Een atlas is een boek met kaarten van landen , gebieden en onderwerpen die bij.


Gebruikte afkortingen. In een atlas worden vaak afkortingen gebruikt. De lijst met afkortingen. Een voorbeeld: in de kaart hiernaast zijn de vakken met een letter E rood gemaakt.


Op het gebied van cultuur krijgen nationaliteiten, talen, etnische. In afkortingen waarbij de afkorting gevormd is door de eerste letters van . Hoofdlettergebruik Nederlands en Engels 1. Geografische namen samengesteld met een adjectief van landen , volkeren en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts