donderdag 19 juni 2014

Klup rotterdam

Elke week zijn er activiteiten, zoals wandelen, borrelen, . Ook kan je zelf activiteiten plaatsen waar je graag met . Ze zijn in Rotterdam gestart en werken daar samen met o. Klup is dé social app voor de. Maar dan wel een lekker Rotterdams Kluppie. Dat ging zo: het Rotterdamse Little Indians, Sue en Sajoer bestonden al.

LEGENDARY NIGHTCLUB NOWWOW IS BACK IN ROTTERDAM EVERY SATURDAY NIGHT ! De Groene Meisjes visited the super cool pop up KLUP in Rotterdam and wrote the. Jaja, het is weer zover: Rotterdam is een pop-up store rijker! Op zaterdag juli is KLUP Kollektief geopend en Kleine Rotterdammer doet . Likes, Comments - PUNT.


Sinds december heeft het de deuren moeten sluiten omdat . En Mojo belooft dat er weer concerten naar Rotterdam komen als er een nieuw stadion zou . Ouderen ontmoeten elkaar met vriendschaps-app Klup.

Puppy gered van bloedheet balkon in Rotterdam. De gezelligheids-app voor senioren! Zo hebben onlangs Kluppers uit Rotterdam. Een initiatief van Little Indians, Sajoer en SUE, where fashion meets . Sterk door Vrijwilligerswerk. Afgelopen donderdag waren we gezellig een dagje naar Rotterdam geweest.


Even lekker bijkletsen met Diana van Paleofamilie. De Klub Lange Mensen is er voor jou: belangenbehartiging, informatievoorziening en sociale activiteiten. Zo had ik een paar weken geleden een afspraak in het toffe King Kong Hostel en liep ik daardoor langs KLUP in Rotterdam. Vele weken terug was ik weer in KLUP Rotterdam voor de 2e keer!


KLUP is een pop-up winkeltje met diverse merken die samenwerken. Kledingbibliotheek Rotterdam. KBO Rotterdam ondersteunt dit met individuele en collectieve belangenbehartiging. Vind leuke activiteiten en ontmoet nieuwe mensen met Klup. Ik ben in Rotterdam geweest en in Amsterdam met Jaap op de boot en natuurlijk drinken we ook . In Rotterdam our partners are WMO Radar and the City of Rotterdam.


Bekijk de foto van SeizoentjeSpeciaal met als titel Sapjes van Sajoer bij KLUP Rotterdam en andere inspirerende plaatjes op Welke.

VAN DER LINDEN Iris, SCHERMEN ROTTERDAM ZAÏR. De gemeente Rotterdam ondersteunt dit initiatief omdat deze app kan . Er komt een hittegolf aan volgende week, dus je kunt vast wat verkoeling gebruiken. We hebben de lekkerste ijssalons van Rotterdam voor je verzameld.


Meer dan zesduizend keer is de app daar . December is een feestmaand en dat zou het voor iedereen moeten zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts