maandag 30 juni 2014

Zeilweekend singles

De stilte en de rust van het Wad om je heen, dat klinkt toch heerlijk? Wanneer u gaat zeilen op het Wad kunt u hier van genieten. Single of alleen zeilen op de . Geweldig zeilweekend voor singles op de Waddenzee.


Heerlijk weekendje weg met leeftijdsgenoten obv all inclusive.

Ga op zeilvakantie met leuke singles in Nederlan Portugal, Turkije, Griekenland of Sardinië. Ongedwongen weekends voor Vlaamse singles met evenveel mannelijke als vrouwelijke deelnemers. Zeilen langs de mooiste kusten met een gezellige groep singles ? Ontdek de single watersport- en zeilvakanties van Estivant.


Een vakantie in Nederland is nog steeds ontzettend populair. Actief zeilen langs de Waddeneilanden en mooie havens aan het IJsselmeer. Zeilen met andere singles , één van de leukste single groepsreizen.

Je vindt hier zeilvakanties voor groepen singles van o. Amorgos en Kras Reizen. Allen en toch samen zeilen Eigenlijk zijn al onze weekenden en midweken zeer geschikt voor singles. De sfeer tijdens als onze zeildagen is zeer open en . Ben je wel eens meegeweest met een zeilweekend voor singles , of wil je wel eens mee zeilen (leren)? Vertel hier over je ervaringen of stel . ZEIL-WEEKEND – Lounge stijl.


We hopen je dan bij een volgende activiteit te mogen begroeten! Elkaar Ontmoeten - Zeilweekend. Denk aan wandelen, fietsen of zeilen. De meeste van deze weekendje weg Nederland zijn bedoeld voor actieve singles.


Veel 4 4 en 55 . Wat voor mensen zeilen er zoal mee? Aan boord treft u een gevarïeerde mix van jong en oud(er), man en vrouw, single , samen en gezin, . Homo en lesbische singles. Organisaties voor singles.

Een zeilweekend op de Waddenzee! Actieve singlevakantie met een groep singles en alleengaanden op een traditioneel schip. Met zes of zeven deelnemers en je schipper zeilen op de Waddenzee of van eiland naar eiland in Griekenland.


Geheel verzorgd weekend of midweek aan boord van zeilschip wilhelmina. Midweek of week zeilen met de Waterman op IJsselmeer en Waddenzee! Voor soloreizigers, stellen en gezinnen.


Schoolreis, zeilvakantie met kinderen of singles. Dagje zeilen IJsselmeer: de wind . De Nieuwe Liefde het schip voor een single zeilvakantie Wat beter als het schip De Nieuwe Liefde voor een single zeilvakantie. Daarom doe eens: Holland . Weekendje weg Nederland singles. Hieronder wat over yoga weekenden voor singles en zeilweekenden in Nederland. Met de boot van de enige schilderachtige plaats naar de andere varen is natuurlijk al heerlijk, maar wat als u zelf de zeilen mocht.


Zin om volgende week vrijdag te zeilen met een gezellige kliek singles ? Boek dan last minute voor € 79- een all-inclusive weekje Eilandhoppen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts