maandag 9 juni 2014

Verwarmingstoelage 2018

Categorie : personen met recht op verhoogde verzekeringstegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsverzekering. De bedragen betreffende de verwarmingstoelage kan je onder. Voor de aankoop van brandstof om uw woning te verwarmen kan in sommige gevallen een verwarmingstoelage worden toegekend.


Verwarmingstoelage 2018

Voor een verwarmingstoelage komen in aanmerking. Heeft u recht op een verwarmingstoelage ? U gebruikt één van de volgende brandstoffen om uw woning te verwarmen? Onder bepaalde voorwaarden kan je recht hebben op een verwarmingstoelage. De brandstofprijzen zijn al een aantal jaren aanzienlijk hoog. Daardoor lopen mensen met een laag inkomen het risico om in . OCMW een beroep doen op de verwarmingstoelage van het stookoliefonds.


De maximumprijs van huisbrandolie neemt een aanzienlijk deel in van het gezinsbudget. Verwarm je met huisbrandolie, petroleum of bulkpropaangas? Maar is het financieel moeilijk om de nodige brandstof aan te kopen? U laat tanken en doet uw aanvraag voor de verwarmingstoelage bij OCMW Gent binnen dagen na de tankbeurt van de stookolie.


Meer informatie vindt u op . Hierdoor kunnen ze een deel van de . Wie heeft recht op een verwarmingstoelage ? Volgende personen komen in aanmerking voor de verwarmingstoelage. Deze toelage komt gedeeltelijk tussen in de betaling van de. Deze bedragen worden regelmatig geïndexeerd. Lokaal Dienstencentrum Aan de Statie.


Dit evenement is afgelopen. Dan kan je in aanmerking komen om een verwarmingstoelage te verkrijgen. Doe je aanvraag binnen de kalenderdagen na de levering van de brandstof nl. Om in aanmerking te komen voor een verwarmingstoelage moet je voldoen.


Aanvraag verwarmingstoelage. De verwarmingstoelage vraagt u aan bij het OCMW van uw gemeente. Verwarmingstoelage via het Sociaal Verwarmingsfonds. Aanwezig: Thienpont Alexandra.


Je kan niet voor alle . Ondergrondse arbeiders en bovengrondse arbeiders . Mensen met een laag inkomen die hun woning met mazout verwarmen, kunnen mogelijk een verwarmingstoelage aanvragen. Ook de aanpassingspremie voor . Een verwarmingstoelage indien woning wordt verwarmd met bulkpropaangas, huisbrandolie (in bulk of aan de pomp) of verwarmingspetroleum aan de pomp. Per verwarmingsperiode en per huishouden wordt een verwarmingstoelage gegeven. Ga zeker na of jij recht hebt op een verwarmingstoelage.


Hebt u recht op een verwarmingstoelage ? Indien u aan deze voorwaarden . KB betreffende de verwarmingstoelage toegekend door de openbare centra voor. Minder uitgaven dan voorzien. Heb je vragen over de thuiszorgdiensten, mantelzorg, de verwarmingstoelage ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts