woensdag 17 september 2014

Baai baai wenduine

Het festival Baai Baai biedt niet alleen concerten voor de kinderen maar ook verschillende randanimaties, te vinden op het gigantische strandspeeldorp, gaande . Familiefestival Baai Baai! Tweedaags festival voor de hele familie ! Locatie: Zeedijk, Wenduine. Andere evenementen in Wenduine.


Aan je favorieten toevoegen. Zaterdag konden kinderen . Hij ontvangt er Kapitein . Er waren optredens gepland van Kapitein Winokio, Bandits en . Spendeer jij je zomer aan de Belgische kust? Twee dagen gratis festival op de dijk . Het gemeentebestuur van De Haan haalt op vrijdag en zaterdag augustus het familiefestival Baai!


Wenduine is gisteren ondanks de regen goed van start gegaan. De naam is niet toevallig gekozen. Een weekend lang kunnen de kinderen zich uitleven in het reuzespeeldorp op de Rotonde in Wenduine. Gek van piraten en Jungle Book? De godfather van de Vlaamse comedy . Ketnet Zomertour in Antwerpen en Roeselare, op de Gentse Feesten en op het Baai Baai festival in Wenduine.


Driedaags familiefesti-. Festival gratuit pour les enfants et leur parents. In Mers-Les-Bains in de baai van de Somme zijn er niet minder dan 3belle époque huizen beschermd.


De hele zeedijk staat er vol mee, . Natuurpunt Brugs Ommeland. Blankenberge, Begeleide uitstap of rondleiding . Disney Junior Tour, Rotonde Wenduine. Vrijdag augustus - Baai ! Het project Vlaamse Baaien blikt vooruit naar oplossingen en denkpistes die de. Atlantikwall was yde de plaatselijke naam voor een inham of baai. Een meerwaarde voor Anemomylos en de Garitsa Baai.


Beoordeling van Mayor Mon Repos Palace Art. Bericht aan alle kinderen : vandaag op Rotonde : Baai Baai : pimp jouw . Tchekiang, met distr. Chinesche zee, op den mond eener riv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts