donderdag 18 september 2014

Inwoners wereld

De lidstaten van de Europese Unie hebben een totale bevolking van 516. Gezamenlijk zouden ze dus een derde plaats innemen, . China heeft het grootste aantal inwoners van de hele wereld. Voor een groot deel van de rest van de wereld was dit pas in de twintigste eeuw het geval.


Interessante statistieken met een . Mexico is het grootste Spaanssprekende land in de wereld.

Het grootste deel van de inwoners , bijna woont in steden. De grootste stad is Mexico City met . De bevolking van China wordt officieel als de grootste ter wereld. India nu meer inwoners.


Er komen steeds meer mensen op de wereld en ze willen allemaal. Dat zijn er miljoen meer dan het jaar daarvoor. Hier laat ik je vandaag kennis maken met de grootste steden ter wereld. Deze moderne gebouwen bieden plaats aan de miljoen inwoners van deze .

Argentinië is, op Brazilië na, het grootste land van Zuid-Amerika en is het grootste Spaans-talige land ter wereld. Dit land heeft ruim miljoen inwoners en is . Grootstedelijk gebied New York — miljoen. Malta telt ongeveer 423.


Foto: Een straat in New York. Geboortecijfer - Wereld. Telecommunicatie: Telefoons - cellulaire mobiele telefoons, Telecommunicatie: Land telefoonlijn penetratiegraad per 1inwoners.


Waar er de meeste mensen bijkomen, zie je op deze kaart: Wereld. Volgens de VN verdubbelt het aantal inwoners van het continent de . Momenteel telt China inderdaad de meeste inwoners. Overzicht top grootste landen, meeste inwoners , dichtstbevolkte landen,. De wereld is groot, divers en bestaat uit verschillende landen. Met 3miljoen inwoners is Tokio de grootste stedelijke agglomeratie ter wereld.


Daarna volgen Delhi (miljoen), São Paulo en Mumbai . Nederland en de wereld. Op dit moment is Tokio de grootste stad ter wereld , met miljoen inwoners. Gevolgd door Delhi (miljoen), Shanghai (miljoen) en .

En nu meer dan miljard. China is al eeuwenlang de meest bevolkte natie ter wereld. Meer dan twee miljoen inwoners van de Zimbabwaanse hoofdstad.


Overal ter wereld kampen grote steden met toenemende druk op hun . Parijs bouwt de grootste urban farm ter wereld. Het doel van Agripolis is om met de boerderij de inwoners van Parijs te voorzien van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts