donderdag 11 september 2014

Stichting ontmoeting ijsselmonde

Stichting ontmoeting ijsselmonde

Rond een thuishaven wonen cliënten die extra zorg nodig. We werken op een mooie locatie midden in de wijk IJsselmonde. Misschien heb je ze wel eens op straat zien lopen of ben je ze tegengekomen in een van de Huizen van de Wijk in IJsselmonde. Alzheimer Café Rotterdam.


De jeugd- en jongerenwerkers . Een prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke. De stichting heeft ten doel het helpen en ondersteunen van. De Stichting Rechtswinkel Rotterdam geeft alleen telefonisch advies. Pameijer: Dagbesteding.


Informatie: Hennie van Breugel, . Nu blijkt dat de vos heeft toegeslagen kort geleden in Oud IJsselmonde. In een zijstraat van de Koninginneweg is Stichting “Met Zuid” . De locatie Beverwaard ligt in gebied IJsselmonde. Beverwaard heeft House of Hope een divers aanbod aan ondersteunende- en ontmoetingsactiviteiten. IJsselmonde : In IJsselmonde heeft het Leger des Heils veel ambulante cliënten. Naast samen muziek maken staat gezelligheid en ontmoeting op deze dag centraal.


Prokkel” staat voor prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts