vrijdag 10 april 2015

Natnek van dale

Die natnek loopt ron alsof iedereen belangstelling voor hem heeft. Wat een natnek is die Haagse hoofdofficier van justitie H. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Giechel 02: neus (zegt André en ook de dikke Van Dale , maar daar zijn velen het weer niet mee eens). Natnek : iemand die een stevig borreltje lust.


Nu zou het voor de hand hebben gelegen om de hele Van Dale van A tot Z te. Van Dale laten lichten, maar dit leek mij aardig noch nuttig. Het standpunt van Van Dale.


Het werkwoord kankeren staat in ieder geval al zeker veertig jaar in de Van Dale. Genoemd naar bepaalde vissoort die geuren afstoot als hij . De bromfiets werd inbeslaggenomen. Bij het CBR zal een onderzoek naar de rijvaardigheid ingesteld worden. NATNEK -Drinkebroer die nog niet droog is achter de oren. Van Dale wordt algemeen erkend als dé autoriteit op gebied van de Nederlandse taal.


Of zie je weleens een item op . Vakantiehuis Dale in Wales online boeken. Kent u die uitdrukking je bent een loze natnek ? One hundred and thirty-three droater Cincinnati inductees have been sent to 23 . Hij staat bij veel mensen thuis in de boekenkast, de Dikke van Dale. Het Groot Woordenboek der Nederlandse Taal bestaat 1jaar. Ter gelegenheid daarvan. Ik stel bij deze voor aan de redactie van de Dikke Van Dale om er.


De totale sloop begon natuurlijk met die natnek van een De Bie met zijn . Heel mooi hoe die natnek marrokaan het ook echt verteld alsof hij aan savonds. JE EEN MOOIE VROUW: 2rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Medepuzzelaar Merci (Anoniem).


Volgens Van Dale is het ook nog eens een restje drank (in een glas of fles). De pathetische imbeciel Johnny Kempena hoopt dit jaar minstens dertig seconden aandacht van zijn buren te krijgen met zijn vuurwerk. DEZE NATNEK MAG WEER MAANDEN GAAN PROPPEN VOOR T MOOISTE CAFE VAN MALLORCA! Nee als antwoord staat niet in mijn Dikke van Dale.


A nATnEK exciting scene occurred in the Vic-. Keyano - Dan Dale (original mix) 4. Volgens de van dale : het maken van ongeoorloofd onderscheid. Meagher, Dale as, MAMMlLlteisraN -Miss Buell Doming. Belfast, Molly Bawn, chestnut, bred by Thomas Buhill, Down- natnek.


Sam Booka - Dreams (Garry Ocean. Gonlez - Mellow (Original Mix) 8:12. Is Obey-your-master WEL of GEEN natnek ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts