woensdag 29 april 2015

Tegenop wegen

Houthalen-Oost en Nieuwe Kempen ( Genk). In La Dolce Vita Eersel komt alles samen . De Kempen , dat zijn wij! Wenn Sie die gehobene italienische Küche lieben, werden Sie vom Ristorante Fellini in Kempen begeistert sein.


Das Team freut sich auf Ihren Besuch!

View tips about Pizzeria Dolce Vita from local hosts. Na jaren Verona in Antwerpen, is er nu Verona II in Zoersel. Kies uit meer dan restaurants in Turnhout en ontdek onze suggesties en promoties, reserveren kan je online. Van harte welkom bij Trenta-Sette, onze gezellig restaurant gelegen middenin de.


Breda legt dit jaar dertig nieuwe watertappunten aan. Er is er onlangs een gerealiseerd in Park Over-Bos in Prinsenbeek en bij de kruising . Buon Gusto staat voor “goede smaak”! Reserveren bij voorkeur telefonisch.

Exquise desserts zijn de kers op de taart na een gezellige maaltijd in dit restaurant. La dolce far niente in de Kempen ! Hier ontmoeten mensen elkaar – families, vrienden, stelletjes, jong en . Sinds begin dit jaar kunnen ook . Marjanne en haar team verwelkomen u graag in in restaurant Amu. Met een trendy inrichting waar comfort, sfeer en privacy belangrijke pijlers zijn wordt de toon . Foodsharing brengt op een leuke manier gezelligheid aan tafel.


Met ons nieuwe All You Can Eat . Diverso is gelegen in hartje Westerlo, “de parel der Kempen ”. Restaurant Maison Thirion, een gastronomische parel in de Kempen. Geweldig verrast door dit pareltje in de Kempen ! Heerlijk om een gezellige zomerdag af te sluiten met een restaurant in de avondzon. Ruggeri-creaties zijn gekruid met een flinke dosis gedrevenheid en afgewerkt met een vleugje zon. WINKELS - RESTAURANT - CATERING. La Ghironda straalt als geen ander Italiaanse gezelligheid en gastvrijheid uit.


Dit start al bij het warme onthaal van gastvrouw Cindy Vancluysen. Een zware brand heeft woensdagnacht het gekende Italiaans restaurant Da Corrado aan de Stationstraat in Geel vernield.

Ga naar de pagina met suggesties voor een overwicht van de suggesties van de week. In onderstaande restaurants in de Kempen kunt u de typisch Italiaanse gerechten . De Italiaan laat met dit nieuwe restaurant zien dat het bloed blijft kruipen waar. Sergio en Elisa Liguori voor het nieuwe Italiaanse restaurant.


Het biedt de bezoeker een culturele mix van diverse . Best of Yelp Kempen – Italian. Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In het stationsgebouw is nu een Italiaans restaurant gevestig genaamd La vita e Bella.


DiVino is géén Italiaans restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts