dinsdag 9 juni 2015

Afkorting maw

Bij heupproblemen worden specifieke afkortingen en uitdrukkingen gebruikt, deze lijst kan daarbij het één en ander verklaren. Symbolen voor borsten en billen. CV Rayon EA polyurethaan-elastomeer.


Een afkorting is een verkorte schrijfwijze van een term, woord of reeks woorden. Ideaal in het kader van tijdwinst en efficiëntie. Snap jij sommige afkortingen van twitter ook niet? Op Howrse worden door veel mensen afkortingen gebruikt. Hieronder staan de meest bekende afkortingen die ik gevonden heb, ze zijn opgedeeld in drie . Algemene taaladviezen over afkortingen zijn daarom . In de groepskolommen in de webshop, worden diverse afkortingen gebruikt.


Onderstaand een overzicht van de afkortingen die gebruikt worden en de betekenis . Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor namen van bedrijven, onderwijsvormen of eenheden. Projecten waar Systems Engineering wordt toegepast staan bol van de afkortingen. Dit maakt dat gesprekken soms lastig te volgen zijn, . VERKLARINGDe spelling van afkortingen is moeilijk, doordat er een onderscheid wordt gemaakt tussen initiaalwoorden en letterwoorden.


In recepten worden vaak afkortingen gebruikt. Weet jij wat ze betekenen? Thema_ HoofdstukNederlands lezen. Vermijd onnodige afkortingen (.1). Gebruik jargon alleen voor ingewijden (.3).


DSA digitale subtractie- angiografie. EKG elektrocardiogram fa. In deze woordenlijst hebben we veel voorkomende afkortingen uit chatgesprekken opgenomen. Een deel van de afkortingen verwijst naar Engelse woorden of . CRO contract-researchorganisatie. CTA clinical trial agreement.


CTD common technical document. Lijst met afkortingen. ABVV, Algemeen Belgisch Vakverbond. Afkorting , Omschrijving.


ACV, Algemeen Christelijk . ACE remmers worden gebruikt om hartklachten en hoge bloeddruk te behandelen). Hoe is het met je kennis van afkortingen gesteld? Ga de uitdaging aan en doe de test in het nieuwe door Whatsinagame ontwikkelde afkortingen spel! Terminologie en afkortingen.


De aansluitleiding is de toiletafvoerleiding, keukenafvoerleiding, badkamerafvoerleiding of douchafvoerleiding die . Many translated example sentences containing afkortingen – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts