dinsdag 23 juni 2015

K3fe(cn)6

Illuminati After Work is dé hotspot in de Kempen voor jou, de netwerkende. We starten de party met van 19u-20ueen gratis en uitgebreid streetfood buffet, . Good times after business. Op nauwelijks minuten rijden van Antwerpen stad ligt- weggedoken in de uitgestrekte Kempense fiets- en wandelbossen- het Aldhem Hotel. Voor de wedstrijd is iedereen vanaf 16. Fan Zone aan de hoofdingang van het stadion (Jan Welterslaan)!


K3fe(cn)6

ViEstA: Dé after work party van het jaar! Deze after work party met zwoele zomerse. VEA Jongeren - Vereniging Expediteurs Antwerpen. Enjoy After Work biedt 3 . In Ieper is er vanavond voor het eerst een After - Work - Party. Gent, Leuven, Brussel en Antwerpen.


Iedere eerste woensdag van de maand van 19. Looking for parties events in Antwerp ? EA Football Tournament After Party with Dj Shinski. Citroën PSA Retail Antwerpen. Ghoststyle Retro Techno Reunion. Acceptable RETRO techno sounds at techno venue Ampere in Antwerp ! AFTERWORK FESTIVAL IS TERUG!


Op vrijdag 26april is het grootste afterwork festival van België terug in Herentals. Zeg nou zelf, hierdoor wil je toch dansen! Wil je even weg van de drukte en stress op het werk?


Place to be: Bocadero – Rijnkaai 1– Antwerpen vanaf 17u30! Join the Perfect After - work experience. Moet je overdag nog wat billable uren kloppen en kan je dus niet meedoen met de beruchte Hercules . Meer info over de punten van voorverkoop vanaf half augustus! Hou onze FB- pagina of website in het oog! De organisatoren van de After Work Party op woensdag mei in de fuifzaal aan de Bevegemse Vijvers in Zottegem, schenken een deel van . Het mag duidelijk zijn: ook op een afterworkparty bent u een seut als u te vroeg . BASF Antwerpen , BBCC, BASF Business Services Antwerpen , EuroChem, INOVYN en INEOS Styrolution.


K3fe(cn)6

Een avond genieten van lekker eten en leuke muziek samen met een publiek dat wat ouder is dan op de gemiddelde tienerfuif. Dat is Afterwork Stevoort! Op vrijdagavond juni geven we de echte aftrap van het zomerseizoen met onze jaarlijkse After Work Party. Dit jaar hebben we deze After Work op een . Afterwork - Koen Kennis - Schepen Stad Antwerpen - Antwerpen , de stad van.


BROECHEM – Je kan weer gaan genieten van de Broechemse Gooseberry Gin. Dit kan op vrijdagavond september in het zaaltje van café . Boek hier je homeparty. Enkele maanden later brachten wij met de Chess After Work Party onze eigen interpretatie. Vlaams-Brabant, Brussel en Antwerpen.


K3fe(cn)6

Herkse afterwork Party dankt zijn sponsors: Raamconcept. Ga verder naar de website. Jazeker, als het aan de bezoekers van de After Work Party in Club Rio te Sint- Katelijne Waver ligt. Al ziet het uitgaan er toch iets anders uit dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts