vrijdag 11 september 2015

Dijk onze lieve vrouw waver

Wegbeschrijving: Kom je van Antwerpen of Brussel via de E19 . Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en . Of wilt u meer weten over de buurt? Ontdek het nu op Realo. Residentie Waverhof - OLV Waver.


Dit nieuwbouwproject voorziet in 18.

Naam Kantoor, Financieel Kantoor Hellemans. What are the closest stations to Dijk and Dorp? Van harte welkom in het Felix Brouwershof!


Hier geniet je van de perfecte combinatie van rustig en zelfstandig wonen met indien gewenst de nodige assistentie . Onze - Lieve - Vrouw - Waver. Bekijk de openingsuren, contacteer ons . Cookies zorgen ervoor dat onze website gebruiksvriendelijk is en dat alles . Wandel via Dijk naar het dorpsplein. Laat op het dorpsplein.

Workfashion Beroepsmode. De takelingen van vrachtwagens en autobussen is door onze firma. Gratis parkeren is mogelijk recht tegenover de praktijk. Handelsactiviteit: groothandel in . Prachtige assistentieflat met terras en maximaal comfort op toplocatie.


Dit appartement is voorzien van . Het complex ligt op de hoek van Dijk met de Felix Brouwerslei, . Sint-Katelijne-Waver - De bestuurster van een personenwagen. Verzekeringskantoor Hellemans. België Antwerpen Onze-Lieve- Vrouw-Waver.


Indien u op zoek bent naar een ruime, lichtrijke en moderne serviceflat, bent u hier zeker aan het juiste adres! Website beschikbaar, abonneer u. De snelste weg naar jouw adviseur. OPGELET: Kantoor gesloten op vrijdag 16 . Dit is dé plek van Waver om onze speciale degustatie-bieren te bestellen. Bandencentrale Bruneel.


Deze recente en centraal . FELIX BROUWERSHOF ( DIENSTCENTRUM), DIJK 38.

NIEUWBOUW SERVICEFLAT OP RESIDENTIËLE LOCATIE TE OLV WAVER Bew. ONZE - LIEVE - VROUWE - WAVER. Archeologische prospectie . Neem vervolgens de eerste afslag rechts - Mechelbaan en Dijk - die u recht naar het . Hoeve van Felix Brouwers op de Dijk , met allereerste proefserre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts