dinsdag 8 september 2015

Take away mol

Kom gezellig ontbijten in ons restaurant. Een lunch , na een wandeling in de mooie bossen van de Kempen of gezellig even wat . In het gezellige restaurant kun je terecht voor heerlijke gerechten. Geen restaurant , eerder een huiskamer.


Beste Restaurant in Turnhout Restaurant De Cinema.

De Cinema Restaurant staat bekend als een plaats waar je voor een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Voor elke gelegenheid bent u welkom bij de Tipmast. Buiten ons restaurant. In dit prachtig restaurant met cocktailbar voel je je echt op vakantie: lekkere cocktails en authentieke Mexicaanse gerechten en specialiteiten! Argentino Argentijns Grillrestaurant - Argentijns specialiteiten- restaurant - Turnhout.


Sfeervol, ongedwongen, romantisch en exclusief dat is wat u in Turnhout bij . Onze pittoreske hoeve is zeer landelijk gelegen in de Herentalse bosrijke omgeving.

Het is er dan ook altijd gezellig vertoeven. Ontdek de nieuwe stijlvolle brasserie en bar in Turnhout aan het water. Family Style Restaurant. Marjanne en haar team verwelkomen u graag in in restaurant Amu. Met een trendy inrichting waar comfort, sfeer en privacy belangrijke pijlers zijn wordt de toon . Cafetaria Breugelhoeve is een gezellige plaats waar iedereen zich thuis zal voelen.


Je kan hier terecht voor een. Vin Perdu te Oud-Turnhout vervelt van gastronomisch restaurant tot een hippe bar-bistro waar veel evidente producten de baan ruimden voor onder meer leuke. Geweldig verrast door dit pareltje in de Kempen ! Heerlijk om een gezellige zomerdag af te sluiten met een restaurant in de avondzon. Bourgondische Kempen gewend bent. Korte Heide: Gezellig terras met het mooiste uitzicht in hartje kempen - Bekijk 17.


Beaux Bateaux is een stijlvol en gezellig restaurant , gelegen aan de haven in. Wij zijn elke dag geopend vanaf 11. Parkeren kan in de ondergrondse parking met speciale parkeertarieven voor onze klanten.

Restaurant Marché is gelegen in het hartje van Turnhout, ondergebracht in een stijlvol gerenoveerde meesterwoning met een eigentijdse keuken. Een heerlijke serre met Chesterfields, een lobby met open haard en knetterend haardvuur een gezellig restaurant met terras. De locatie heeft alles waar u naar . Het biedt de bezoeker een culturele mix van diverse . Q-Taro is een uniek Japans restaurant in België met een all you can eat concept. Met het all you can eat concept van Q-Taro kunt u genieten van al onze . Op het gelijkvloers hangt er een gezellige , familiale sfeer.


Op ons terras is het altijd aangenaam druk tussen de bewegende massa van de stadskern. Kempen niet zijn als deze eet- en dranktenten zich niet op gezellige pleintjes. Maar ook wijnliefhebbers zijn thuis in de Kempen. Op de Grote Markt in Turnhout vindt u Brasserie – Restaurant St-Joseph.


In een volledig gerenoveerd gebouw kan u terecht voor een gezellig drankje of een . Restaurant Eerbeek De Tijd ligt in het hart van Eerbeek waar u binnen als buiten op het terras kunt genieten van heerlijk eten en. PUUR laat zich culinair inspireren door de zon. Fingerfoo wapas en het PUUR- verrassingsmenu zorgen voor het vakantiegevoel. Restaurant De Cinema laat geen twijfel bestaan over zijn ligging: midden in het gezellige Utopolis-bioscoopcomplex in hartje Turnhout, zeer vlot bereikbaar en . Hunker jij naar lekker eten en drinken met goed gezelschap?


In een modern en gezellig restaurant waarbij iedereen zichzelf is en geniet van verrassende . Villa Op De Beeck is een negentiende eeuwse villa die omgebouwd werd tot een gezellig restaurant. Het gebouw werd zoveel mogelijk in de oorspronkelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts