dinsdag 22 september 2015

Optredens oostende qmusic

Reviews Nice vibe and music. Op donderdag augustus is er eerst nog . Aansluitend aan de radiostudio is er het podium voor optredens. Waar staat het Q -Beach House? Uiteraard staat ons Q -Beach House op het strand.


Welkom in het vernieuwde Q -Beach House! Wil je nog meer van ons zien en horen? Qmusic op het strand van Oostende ! Abonneer je dan nu en volg ons op onze kanalen: Instagram. Ook dit jaar vind je de Q-studio op het strand van Oostende. Vanaf zaterdag juni.


Dat deden ze samen met Laura Tesoro, die live kwam optreden. Franse top-dj Bob Sinclar komt op donderdag juli optreden. Ze konden er genieten van een optreden van zowat minuten. Zanger springt plots de zee in aan Q-Beach House. Er zullen wekelijks optredens plaatsvinden in het Beach House.


Optredens oostende qmusic

Het filmpje van de duik . Oostende , met een minimale kater én met een optreden van Natalia. George Ezra komt langs op augustus in het Q-Beach House om een optreden te geven. Steeds een correcte levering en ophaling gebeurt meteen na het optreden.


Ook tevreden over onze service? Q - Music (Q-beachhouse Oostende ). Udo performed every night for more then 10. Dit is een optreden van een populaire artiest of muziekband.


Optredens oostende qmusic

Ostend , Ghent, St Truiden, Bruges and Mechelen. Herstellingen aan de gang voor verzakt podium op Tomorrowlan optredens gaan door. Vreemde Kostgangers treden op in Antwerpen en Oostende.


Aandacht voor vrouwen, Jan Decleir in de bloemen én de nieuwe Tik Tak: dit belooft Filmfestival Oostende. Wil jij deze zomer optreden aan ons Q -Beach House in Oostende ? Overzicht alle tickets die net in de voorverkoop zijn, voorverkoop gaan en uitverkocht zijn. Door: Eugene de Kok - dinsdag augustus 13:Opnieuw is er dinsdag een korte file ontstaan door een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts