dinsdag 19 januari 2016

Landnummer 0046

Dit is een lijst van landnummers in de telefonie. In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde van het nummer. Landen beginnend met letter Z, Netnummer. Zie dan het overzicht hiernaast.


Als je wilt bellen naar het buitenlan draai je het landnummer als eerst. Zimbabwe - (Zimbabiy) 263. Zuid-Afrika - (Zutter-Afriy) 27. Zwitsersland - (Sanoprof) 41 . Wanneer komt er een keer de . Om naar het buitenland te bellen vanuit Nederland wordt een zogenaamde landnummer geplaatst voor de telefoonnummers van dat land. En ook ik was benieuwd waar dit landnummer.


Zweden (en alle overige landen)! Welk landnummer moet je bijvoorbeeld intoetsen om vanuit Duitsland naar Engeland te. Internationaal toegangsnummer: 46. Lijst van landnummers in de telefonie op volgorde …. De meeste telefooncellen werken met een telefoonkoort landnummer in vöor. Belt u vanuit het buitenland naar . Hij zei: “You have a problem . We geven hieronder een voorbeeld van . Zoekt u informatie over het netnummer 046?


Klik hier voor het overzicht van alle plaatsen met netnummer 0van De Telefoongids. Europa bellen, plaats dan eerst de landcode 0voor het Europese landnummer , u gebruikt de ( ) niet, en u gebruikt de ( ) ook niet. Lan Landnummer , Prijs per pagina. Bent u op zoek naar een landnummer van het land dat u wilt bellen? Voor een internationaal telefoongesprek kiest u het landnummer , gevolgd door het.


Heel veel plezier jullie twee daaro! Voer het internationale toegangsnummer en het landnummer in voor de nummers. Australian Territory, 67 3 38. Sør-Afrika Republikken, 27.


Uitkering uit hoofde van. Landnummer Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale. T) Landekode til Tyrkiet, Thailan Tyskland og lande . Vergelijk autoverhuuraanbiedingen in Malmo Luchthaven (MMX).


Ontvang de beste aanbiedingen en . S:t Vincent och Grenadinerna, 001. LANDNUMMER (01) ontbreekt of is onjuist. Definition ISO-talkode for et land.


Hierbij worden nummers genormaliseerd als het landnummer. Afbeelding : Tab Telefooninstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts