maandag 25 januari 2016

Restaurant patersstraat turnhout

U kan de waardebon ophalen in het restaurant tijdens de openingsuren. Bij Becherelle bent u van harte welkom voor een gezellig en ongedwongen avondje uit. Op het menu vindt u eerlijke, smakelijke gerechten . Marjanne en haar team verwelkomen u graag in in restaurant Amu.


Met een trendy inrichting waar comfort, sfeer en privacy belangrijke pijlers zijn wordt de toon . Welkom bij Flames, dat is wereldkeuken in Turnhout.

Tijd om aan te schuiven! Er is parkeergelegenheid in de buurt! Wij zijn een Italiaans eethuis dat werkt volgens het principe van “de eerlijke keuken”, dat wil zeggen dat wij dagverse producten aanbieden . Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. VENNENFESTIVAL KLEINE ENGELANDSHOEVE IN TURNHOUT.


BRADERIJ DE PATERSSTRAAT. Lekker uit eten in Turnhout ? Ontdek de beste restaurants op TheFork (voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak.

Bij restaurant Amu in Turnhout eten? Heerlijk gegeten, prima wijnkeuze, alleen de ligging van het restaurant is wat minder chique. Argentino Argentijns Grillrestaurant - Argentijns specialiteiten- restaurant - Turnhout. Sfeervol, ongedwongen, romantisch en exclusief dat is wat u in Turnhout bij . Hartelijk welkom bij het Stadscafé Turnhout. We zitten op slechts meter van . Patersstraat en de Herentalsstraat.


Turnhout : Bekijk onpartijdige beoordelingen van flames, gewaardeerd. Hieronder vind je een greep uit het aanbod restaurants in Turnhout. Turnhout Michelin restaurants : find the best restaurants in Turnhout thanks to the Michelin Guide selection. Restaurants in de buurt van Atlas Foods.


Steenweg op Antwerpen Turnhout. Beste bezoeker van Turnhout. Q-Taro is een uniek Japans restaurant in België met een all you can eat concept. Vandaag open 11:- 14:en 17:- 21:30. Morgen open 17:- 22:00 . Op zoek naar toffe restaurants in de buurt van Niefhout in Turnhout ?

Na een grondige make-over opende Sorbonne opnieuw zijn deuren onder een nieuw bewind! In een nieuw jasje bieden we een volledig nieuwe kaart aan met . All Michelin star restaurants. Selection from experts.


Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en . DAICHI sushi is placed at the central of Turnhout providing delicious and wonderful Japanese pure sushi and local Thai food and taste. Op een steenworp van de Grote Markt, geeft het prachtige . Discover the best restaurants in Turnhout including Smulhuisje, Het Herenhuis,. Het meest typisch en getransformeerd in restaurant is het oudst bewaarde. This place is listed in the restaurant category of the .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts