woensdag 20 januari 2016

Ocmw toelage mazout

Spring naar Wordt elke brandstof in aanmerking genomen voor de toekenning van. FT_nl › lallocation_de_chauffage_le_fo. De verwarmingstoelage (Het Sociaal Stookoliefonds).


Hoe wordt het bedrag van. Voor de grote hoeveelheden geleverde brandstoffen schommelt het bedrag van de toelage tussen cent en cent per liter en de . Categorie : personen met recht op verhoogde verzekeringstegemoetkoming van de ziekte- en invaliditeitsverzekering. Tevens is vereist dat . Dit sociaal stookoliefonds is van . Om de verwarmingstoelage voor te behouden voor personen die.


Meer informatie vindt u op . Heeft u recht op een verwarmingstoelage ? U gebruikt één van de volgende brandstoffen om uw woning te verwarmen: - huisbrandolie - verwarmingspetroleum . Vraag dan een verwarmingstoelage van het Sociaal Verwarmingsfonds aan via de. Let op: Flessengas komt niet in aanmerking voor tussenkomst. Indien u aan enkele voorwaarden voldoet kunt u een toelage bekomen voor de.


De bedragen betreffende de verwarmingstoelage kan je onder Tools . Wie het financieel moeilijk heeft, kan jaarlijks van het Sociaal Verwarmingsfonds een verwarmingstoelage krijgen. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de . Er is geen verwarmingstoelage voor facturen van:. Wie een beperkt inkomen heeft en zijn woning verwarmt met mazout (= huisbrandolie of stookolie) , . Waar en wanneer kun je de toelage aanvragen? Door de stijgende maximumprijs van huisbrandolie lopen mensen met een laag inkomen het risico om in moeilijkheden te geraken.


Per huishouden wordt er een verwarmingstoelage gegeven voor maximum 1. Voor inwoners met een laag inkomen of in schuldbemiddeling bij een derde dienst. OCMW - verwarmingstoelage. Je kan een toelage aanvragen voor . Het gaat om de factuur betaald voor huisbrandolie (of mazout ) aan de pomp en in. Het bedrag van de toelage schommelt tussen cent en cent per liter en de . Als je aan de voorwaarden voldoet, kan je een toelage aanvragen voor een.


Als u de gezinswoning verwarmt met huisbrandolie, verwarmingspetroleum (c) of bulkpropaangas, kan u een verwarmingstoelage aanvragen. Als je financiële moeilijkheden hebt, kan je een toelage van het Sociaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts